For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Milaan Marathon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Milaan v.v. met KLM.
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel Berna (****)  
 • Dagelijks ontbijbuffet.
 • Startbewijs (bij deelnemer).

Voor Italiaanse evenementen is een medische verklaring verplicht! Dit formulier krijgt u na reservering van ons toegestuurd.


De marathon van Milaan is één van de snelste marathons van Italië. Het parcours neemt u mee over goed geasfalteerde wegen en kent weinig hoogtemeters. Een uitstekend parcours dus om uw persoonlijke record te verbeteren. De marathon begint op de Fiera di Rho/Pero en gaat via de meest karakteristieke delen van de stad naar de finish op de Piazza Castello. Deze marathon combineert de sportieve uitdaging met een schitterende culturele ervaring. Perfect dus voor hardlopers die beide aspecten willen meemaken. De organisatie van de marathon van Milaan staat bekend om de uitstekende voorzieningen. Een voorbeeld hiervan is de regelmatige aanwezigheid van drinkposten, fruit en zelf energierepen. 

Inschrijving Marathon van Milaan

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam naar Milaan met KLM, 3 overnachtingen in hotel Berna (****), dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon van Milaan. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Milaan, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.
 

Voor evenementen in Italië is een medische certificaat verplicht. Na boeking ontvangt u van ons een medisch formulier dat door uw huisarts ondertekend dient te worden. Wij adviseren eerst de huisarts te raadplegen en te vragen of hij/zij bereid is het formulier te ondertekenen. Zonder medische verklaring is deelname niet mogelijk.

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 07 maart 2019 (over 6 maanden)

Dag 1 - vrijdag, 5 april 2019

In de ochtend staat de vlucht Amsterdam naar Milaan Linate op het programma (08:25-10:05) en moet u op eigen gelegenheid naar hotel Berna (****) afreizen. Dit hotel is mooi centraal gelegen in Milaan en heeft vele voorzieningen voor een uitstekend verblijf. Tevens ligt het dichtbij het metrostation wat zeker in Milaan de beste methode is om door de stad te reizen.

Dag 2 - zaterdag, 6 april 2019

De dag voor de marathon is de marathon expo, waarbij u ook uw startnummer dient op te halen. De rest van de dag kunt u het schitterende Milaan ervaren. Zorg wel voor een goede combinatie van vermaak en rust om morgen

Dag 3 - zondag, 7 april 2019

De dag waar u voor gekomen bent, de marathon! Om 09:30 zal het startschot klinken van deze fantastische marathon. Geniet tijdens het lopen van de sfeer en de schitterende bezienswaardigheden. Iedere finisher ontvangt een t-shirt en medaille als aandenken voor het uitlopen van deze prachtige marathon.

Dag 4 - maandag, 8 april 2019

Na het nagenieten van de mooie dag van gisteren dient u vandaag op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugreis van Milaan Linate naar Amsterdam (10:50-12:45). Al met al zijn u en uw reisgenoten een mooie uitdaging rijker.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 07 april 2019
Starttijd 09:30:00
Start Corso Venezia, Milano MI, Italy
Finish Corso Venezia, Milano MI, Italy
Tijdslimiet 05:30:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Max. Deelnemers 20,000
Tijdsregistratie elektronische chip
Parcoursbeschrijving
Vlak. Dit parcours leent zich uitstekend voor een persoonlijk record.
Weersomstandigheden
De temperatuur is gemiddeld 15 graden.
Verzorging
Om de 5 kilometer is er een waterpost. Na 20 kilometer zijn er ook fruit en energy bars verkrijgbaar bij de posten.
Herinnering
Iedere finisher ontvangt een T-shirt en een medaille.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Berna
Prijs per supporter vanaf € 445,00
Prijs per deelnemer vanaf € 495,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Milaan v.v. met KLM.
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel Berna (****)  
 • Dagelijks ontbijbuffet.
 • Startbewijs (bij deelnemer).

Voor Italiaanse evenementen is een medische verklaring verplicht! Dit formulier krijgt u na reservering van ons toegestuurd.


Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen.
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Voor Italiaanse evenementen is een medische verklaring verplicht! Dit formulier krijgt u na reservering van ons toegestuurd.

Verblijf (1 hotel)
Berna

Hotel Berna ligt op 200 meter van het centraal trein- en metrostation van Milaan. Er zijn de hele dag door gratis thee, koffie en snacks verkrijgbaar. Alle kamers bieden geluidsisolatie, airconditioning, gratis WiFi en een lcd-tv met satellietzenders.De kamers van het Berna Hotel beschikken over een minibar met gratis frisdranken, een kluisje, een telefoon met voicemail en een volledig uitgeruste badkamer. De meeste kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Een aantal kamers is gevestigd in het bijgebouw Berna Tower, dat 3 sterren heeft. Het Berna Hotel serveert een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet, met onder meer vers fruit, zoete deegwaren en diverse soorten thee en koffie. Op verzoek zijn er ook dieetproducten verkrijgbaar. Dit rookvrije hotel ligt op slechts 4 metrohaltes van de beroemde Kathedraal van Milaan.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 07 maart 2019 (over 6 maanden)