Wie zijn wij?

Wij zijn Loopreizen (onderdeel van Touchtravel.nl)

 

Villa California


Touch Travel is een breed georiënteerde reisorganisatie met specialismes in de reiswereld. Dankzij onze ervaren medewerkers en jarenlange handling van reizen voor grote partijen als Holland Casino, Heineken, Coca-Cola en andere grote partners heeft Touch Travel vele jaren ervaring in de reiswereld. Naast het verzorgen van uw reizen is TouchTravel.nl ook uw partner voor evenementen verzorging. Voor uw evenement kan onze organisatie alle zorgen uit handen nemen als het gaat om het vervoer en het verblijf van uw deelnemers/bezoekers/gasten. Wij gaan graag een stapje verder om ervoor te zorgen dat uw gasten terug kunnen kijken op een unieke tijd. Wij bieden uw gasten extra’s zoals rondleidingen, vervoer naar wens, sightseeing-activiteiten of bijvoorbeeld speciale ontbijtpakketten, lunches en diners.

Loopreizen.nl is al meer dan 15 jaar partner van vele wereldwijde marathon organisaties. Dankzij deze partnerships heeft u bij Loopreizen.nl niet te maken met lotingen maar bent u verzekerd van een gegarandeerd startbewijs voor het evenement van uw keuze!
Inmiddels is loopreizen.nl marktleider op het gebied van wereldwijde marathonreizen. Loopreizen biedt u ook de mogelijkheid om goed voorbereid aan te komen op uw bestemming, u kunt zich in de aanloop naar de marathon laten begeleiden door zeer deskundige atleten. Ook voor (loop)groepen biedt Loopreizen.nl deze dienst aan. Tevens kunt u als (loop)groep in aanmerking komen voor een groepskorting!  Voor meer informatie mail ons

Of het nu een reis is met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van Hawaii, Loopreizen.nl stelt de reis altijd met de grootste zorg samen. Door onze ervaring weten wij als geen ander hoeveel tijd, inspanning en voorbereiding er nodig is voor het lopen van een marathon. Met dezelfde zorg bereid Loopreizen.nl uw marathonreis voor. Loopreizen.nl werkt met betrouwbare vervoerders, goed gelegen en betrouwbare hotels en op veel van onze reizen staat een deskundig begeleidingsteam voor u klaar. Ook dit jaar verzorgt Loopreizen.nl de marathonreis naar Athene met een bezoek aan de Nederlands Ambassade. Na de lezing van onze Nederlandse ambassadeur en een bekende Nederlandse atleet, gaan we over tot het gratis nuttigen van pasta tijdens de pasta party!  Onze arrangementen zijn ook gericht op ontspanning. Zo zijn onze reizen ook enorm interessant voor de supporters.