For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Halve Marathon Lissabon

21.1 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Lissabon met Transavia
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 10 kg handbagage
 • 3 hotelovernachtingen in hotel Turim Alameda (****)
 • Dagelijks ontbijtbuffet. 
 • Startbewijs (bij deelnemer).


De halve marathon van Lissabon is een prachtig evenement en Loopreizen.nl biedt u ook dit jaar de mogelijkheid om deel te nemen. Het parcours is één van de snelste parcours ter wereld. Deze halve marathon staat bekend als een vlak parcours en heeft een gemoedelijke sfeer. Langs het parcours kunt u genieten van de vele zang- en dansgroepen. Portugal is een 'run' land pur-sang en de weersomstandigheden zijn ideaal om een halve marathon te lopen en ook u kunt erbij zijn!

Inschrijving halve marathon van Lissabon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze unieke halve marathon van Lissabon ervaren.  Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Portugal, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de halve marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 14 september 2018 (over 3 weken)

Dag 1 - vrijdag, 12 oktober 2018

Het vliegtuig van Transavia vertrekt vanaf Amsterdam om 09:10 uur en landt rond 11:15 in Lissabon. Eenmaal op het vliegveld aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar hotel Turim Alameda (****) te gaan. Aangezien het nog vroeg op de dag is, kunt u naar eigen mening uw dag invullen. Handig is om een Lissabon pas aan te schaffen, waarmee u gratis toegang krijgt tot het openbaar vervoer en verschillende musea. Bovendien kunt u met de pas korting krijgen bij een aantal winkels en bezienswaardigheden.

Dag 2 - zaterdag, 13 oktober 2018

De dag voor de halve marathon, is voor een groot deel in te vullen naar eigen wens. U dient namelijk wel tijd vrij te maken voor het ophalen van uw startbewijs. Dit is de enige verplichting van vandaag, daarna bent u zo vrij als een vogel en kunt u op geheel eigen wijze Lissabon ontdekken. Geniet van deze dag en rust goed uit, want zondag is de halve marathon!

Dag 3 - zondag, 14 oktober 2018

De dag van de waarheid. Vandaag staat de halve marathon op het programma. Deze begint om half 10:30 ‘s ochtends. Gaat u vandaag uw persoonlijke record verbreken of moedigt u iemand fanatiek aan langs de lijn? Nu zullen we dat nog niet weten. Wel weten we dat u een unieke ervaring gaat beleven, of u nou loopt of aanmoedigt. Elke deelnemer ontvangt een certificaat en medaille als aandenken aan de halve marathon. Wanneer deze is afgelopen, kunt naar eigen wens de dag invullen.

Dag 4 - maandag, 15 oktober 2018

De laatste dag is alweer aangebroken. Vandaag staat er weer een vliegtuig klaar in Lissabon om naar Amsterdam te vliegen. De vertrektijd vanaf Lissabon is om 20:35 uur en de aankomsttijd in Amsterdam is rond 00:30 uur. Overdag heeft u nog genoeg vrije tijd om uw koffers te pakken en afscheid te nemen van de stad. Deze trip geeft u de mogelijkheid om door middel van een sportieve bedoeling Lissabon te ontdekken. Wat wilt u nog meer?!

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 14 oktober 2018
Starttijd 10:30:00
Start Vasco da Gama Bridge, PTE Vasco da Gama, Lisboa, Portugal
Finish Vasco da Gama Bridge, PTE Vasco da Gama, Lisboa, Portugal
Tijdslimiet 03:00:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Max. Deelnemers geen maximum
Tijdsregistratie elektronische chip
Weersomstandigheden
De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 13 en 15 graden.
Verzorging
Diverse stands met sponsen en drankjes.
Herinnering
Elke finisher ontvangt een certificaat en een medaille.
Marathon-expo
SPORT EXPO terrein is nog niet bekend. Openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Turim Alameda
Prijs per supporter vanaf € 515,00
Prijs per deelnemer vanaf € 565,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Lissabon met Transavia
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 10 kg handbagage
 • 3 hotelovernachtingen in hotel Turim Alameda (****)
 • Dagelijks ontbijtbuffet. 
 • Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen.
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
Turim Alameda

Tegenover het Instituto Superior Tecnico in Lissabon ligt hotel Turim Alameda dat gratis WiFi en een 24 uursreceptie biedt. De kamers zijn voorzien van een lcd-satelliettelevisie.

Hotel Turim Alameda ligt op 5 minuten lopen van de metrostations Alameda en Arroio, op 5 metrohaltes van de wijk Barrio Alto. De Toren van Belém ligt op 15 minuten rijden.

De kamers beschikken over airconditioning, een kluisje en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers zijn voorzien van dubbele beglazing zodat gasten een ongestoorde nachtrust kunnen hebben.

Gasten kunnen genieten van een dagelijks ontbijt in het restaurant van het Turim en later terugkeren voor de Portugese gerechten voor lunch en diner. De Vintage Club Bar biedt lekkere cocktails.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 14 september 2018 (over 3 weken)