For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Halve Marathon Valencia

21.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Valencia v.v. met Vueling
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel NH Ciudad de Valencia
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs Halve Marathon (bij deelnemer)


Valencia Halve Marathon

Valencia, de geboorteplaats van de paella en staat bekend om haar heerlijke sinaasappelen. In het najaar vindt de jaarlijkse halve marathon van Valencia plaats. In 2014 is deze race de snelste halve marathon van Spanje geworden en in 2017 de snelste halve marathon van de wereld in de vrouwelijke categorie.

Het volledige vlakke parcours en de ideale temperaturen maken deze race zeer geschikt om uw persoonlijke tijden te verbreken. De halve marathon is onderdeel van de diverse races van Valencia. De races zijn één van de grootste sportevenementen van Spanje. Met het prachtige Valencia op de achtergrond, is deze race iets wat u zeker niet mag missen!

Inschrijving Halve Marathon Valencia

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht met Vueling van Amsterdam - Valencia, 3 overnachtingen in het hotel NH Ciudad de Valencia (***) dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de halve marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de halve marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 28 september 2018 (over 1 maand)

Dag 1 - Vrijdag 26 oktober 2018

U vliegt met Vueling van Amsterdam naar Valencia, Spanje. U vertrekt om 16.15 en landt om 18.40. Eenmaal in Valencia aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar het hotel NH Ciudad de Valencia (***) te gaan. De avond is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Proef de authentieke paella uit één van de ruim 1000 lokale keukens of laat uzelf verrassen door diverse Spaanse tapas.

Dag 2 - Zaterdag 27 oktober 2018

De dag voor de halve marathon. U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. De Mercado Central (centrale markt), Jardín del Turia (parkgebied) of de City of the Arts and Sciences (wetenschapsmusea/ aquaria) zijn bezienswaardigheden die gezien moet hebben!

Dag 3 - Zondag 28 oktober 2018

De dag van de halve marathon! Om 09.00 zal het startschot klinken. De race neemt u mee door de straten en over wegen waar u de authenticiteit van Valencia kan ervaren. Na het finishen ontvangt u een medaille die u kunt laten graveren. De rest van de dag kan naar eigen inbreng worden ingevuld.

Dag 4 - Maandag 29 oktober 2018

De laatste dag is alweer aangebroken. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. Rust lekker uit of verken het prachtige Valencia. U dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven te komen. Om 19.20 vertrekt u met Vueling naar Amsterdam, waar u rond 22.00 zal landen. Heeft u de halve marathon van Valencia al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 28 oktober 2018
Starttijd 09:00:00
Start Av. del Puerto, Cádiz, Spain
Finish Av. del Puerto, Cádiz, Spain
Tijdslimiet 03:00:00
Parcoursbeschrijving
Op een klein heuveltje na compleet vlak.
Highlights
Mestalla, stadion, stierenvechtarena, de Serranos Towers.
Weersomstandigheden
Bij de start rond de 14 graden, aan de finish rond de 17 graden
Verzorging
Diverse stands met fruit, sportdrank en water
Herinnering
Medailles
Marathon-expo
Feria del Corredor - Tinglado 4 de Marina Real
Pastaparty
In het hotel
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Nh Ciudad De Valencia
Prijs per supporter vanaf € 490,00
Prijs per deelnemer vanaf € 520,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Valencia v.v. met Vueling
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel NH Ciudad de Valencia
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs Halve Marathon (bij deelnemer)

Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen
 • Eenmalig € 2,50 calamiteitenfonds

 

Verblijf (1 hotel)
Nh Ciudad De Valencia

NH Ciudad de Valencia ligt in een rustige wijk van Valencia, op 15 minuten lopen van de Stad van Kunsten en Wetenschappen en de haven waar de America's Cup werd gehouden.

Alle moderne kamers van hotel Ciudad de Valencia beschikken over een flatscreen-tv met satellietzenders, gratis Wifi en een bureau.

Er zijn diverse restaurants en bars op nog geen 5 minuten lopen van het hotel.

De metrostations Marítim-Serrería en Ayora bevinden zich op 250 meter afstand en bieden toegang tot het strand, het centrum en de luchthaven van de stad.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 28 september 2018 (over 1 maand)