Marathon Parijs

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • 3 hotelovernachtingen in Residence Europe (***).
 • Dagelijks ontbijtbuffet.
 • Startbewijs (indien deelnemer).

De marathon van Parijs is voor elke hardloper een absolute must. Deze grootste marathon van Europa heeft één van de mooiste parcours die er zijn. De marathon start op de Champs Elyseé en finisht op de Avenue Foch nabij het Bois de Boulogne. Onderweg passeert u vele bezienswaardigheden, waaronder de Bastille. De uitgestippelde route is veelzijdig en voert u langs de drukke straten van Parijs door de parken en langs de Seine. Niet alleen het decor van de marathon is fantastisch. Voor de sportieve uitdaging is het parcours ook zeer geschikt voor mooi looptijden. De marathon van Parijs staat ook bekend als één van de snelste van de wereld, dus het behalen van een mooie eindtijd is zeker een optie. Voor zowel de loper als supporter is er voldoende te beleven en u bent zeker gegarandeerd van een schitterende ervaring

Inschrijving Marathon van Parijs

Wegens de grote populariteit van deze marathon is het verstandig er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Lopers vanuit heel de wereld komen naar Parijs toe om deze marathon te ervaren. Wilt u graag deel uitmaken van deze ervaring, dan is Loopreizen de partner voor u. Niet alleen garanderen wij een startbewijs voor de marathon, wij zorgen ervoor dat u een uitstekend verblijf heeft voor u en uw supporters.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Parijs, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Zonder medisch attest is deelname niet mogelijk.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - vrijdag, 6 april 2018

Op deze dag kom je aan in het schitterende Parijs om je te melden bij het stijlvolle hotel Residence Europe. Dit hotel biedt alle comfort en faciliteiten om je optimaal te prepareren voor de marathon van zondag. Door de uitstekende vervoersverbindingen is dit een goede uitvalsbasis voor zowel het lopen als de bezienswaardigheden in de stad.

Dag 2 - zaterdag, 7 april 2018

Geniet in de ochtend van het heerlijke ontbijtbuffet dat het hotel aanbiedt. Vandaag is ook de dag dat je het startnummer dient op te halen. Dit gelukkig heel de dag mogelijk, dus er is genoeg tijd om de stad te verkennen. Parijs heeft voor iedereen wat te bieden.

Dag 3 - zondag, 8 april 2018

De grote dag is aangebroken. Het startschot klinkt op de beroemde Champs-Elysées om 08:45. Het parcours is over het algemeen redelijk vlak, maar zeer divers. De hoogtepunten zijn toch wel de Bastille en de vele muziekgroepen langs het parcours. Al met al draagt het bij aan een mooie en unieke ervaring. De tijdslimiet van de marathon staat op 5 uur en 40 minuten. Zeker voor de geoefende loper zal dit zeker geen obstakel zijn. Als je de marathon binnen de tijd uitloopt ligt er een mooie medaille en een certificaat voor je klaar.

Dag 4 - maandag, 9 april 2018

Helaas alweer de laatste dag van de reis. Met een gevoel van trots kun je nog éénmaal genieten van het ontbijtbuffet. Afhankelijk van uw plannen, is dit nog een prima dag om van Parijs te genieten. Je keert daarna mooi terug met een unieke ervaring rijker.

Extra informatie

Heeft u deze marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende marathonreis.


Evenement details
Startdatum 08 april 2018
Starttijd 08:45:00
Start Champs-Elysées
Finish aan de voet van de Avenue Foch
Tijdslimiet 05:40:00
Tijdsregistratie Via strips in het startnummer
Max. deelnemers 57.000
Parcoursbeschijving Over het algemeen vlak. Er wordt door zowel stad, park als langs de Seine gelopen. Een veelzijdig parcours dus.
Highlights Bastille, Bois de Boulogne, de vele muziekgroepen die zowel deelnemers als toeschouwers vermaken.
Weersomstandigheden De temperatuur ligt gemiddeld rond de 13 graden.
Verzorging om de 5km stand met water, sportdrank (powerade), fruit, suikers en medisch personeel.
Herinnering Iedere finisher ontvangt een medaille en een certificaat.
Marathon-expo In Hall 4 van Porte de Versailles waar men de startnummers op kan halen. De Expo is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 20:00 uur.
Pastaparty Niet bekend.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 230,00
Prijs per deelnemer: € 380,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief: 
3 hotelovernachtingen in Residence Europe (***).
Dagelijks ontbijtbuffet.
Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief: 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds. 
Verzekeringen.

Verblijf
 • Marathon Parijs accomodatie foto 1
  • Marathon Parijs accomodatie foto 1 groot
 • Marathon Parijs accomodatie foto 2
  • Marathon Parijs accomodatie foto 2 groot
 • Marathon Parijs accomodatie foto 3
  • Marathon Parijs accomodatie foto 3 groot

Residence Europe (***)

Dit stijlvolle hotel ligt net buiten het centrum van Parijs en in de buurt van metrostation Mairie de Clichy. Het beschikt over een hot tub, een verwarmd binnenzwembad, een fitnesscentrum en een sauna.

Het hotel biedt klassieke kamers en moderne appartementen en studio's, die allemaal voorzien zijn van satelliet-tv en gratis WiFi. De studio's en appartementen van Hotel Residence Europe hebben kookfaciliteiten, waaronder een koelkast en een magnetron.

In de lichte ontbijtruimte wordt dagelijks een compleet ontbijtbuffet geserveerd. U kunt een drankje drinken in de trendy lounge of op het verwarmde terras. Er zijn verschillende restaurants te vinden op loopafstand van het hotel.

Het personeel van Hotel Residence Europe kan u 24 uur per dag helpen met het plannen van uw verblijf in Clichy. De belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs zijn allemaal gemakkelijk te bereiken vanuit Clichy, dankzij de uitstekende vervoersverbindingen.


Let op!

De inschrijving sluit op 06 februari 2018