For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Parijs

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen in Residence Europe (***).
  • Dagelijks ontbijtbuffet.
  • Startbewijs (indien deelnemer).


De marathon van Parijs is voor elke hardloper een absolute must. Deze grootste marathon van Europa heeft één van de mooiste parcours die er zijn. De marathon start op de Champs Elyseé en finisht op de Avenue Foch nabij het Bois de Boulogne. Onderweg passeert u vele bezienswaardigheden, waaronder de Bastille. De uitgestippelde route is veelzijdig en voert u langs de drukke straten van Parijs door de parken en langs de Seine. Niet alleen het decor van de marathon is fantastisch. Voor de sportieve uitdaging is het parcours ook zeer geschikt voor mooi looptijden. De marathon van Parijs staat ook bekend als één van de snelste van de wereld, dus het behalen van een mooie eindtijd is zeker een optie. Voor zowel de loper als supporter is er voldoende te beleven en u bent zeker gegarandeerd van een schitterende ervaring

Inschrijving Marathon van Parijs

Wegens de grote populariteit van deze marathon is het verstandig er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Lopers vanuit heel de wereld komen naar Parijs toe om deze marathon te ervaren. Wilt u graag deel uitmaken van deze ervaring, dan is Loopreizen de partner voor u. Niet alleen garanderen wij een startbewijs voor de marathon, wij zorgen ervoor dat u een uitstekend verblijf heeft voor u en uw supporters.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Parijs, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Voor evenementen in Frankrijk is een medische certificaat verplicht. Na boeking ontvangt u van ons een medisch formulier dat door uw huisarts ondertekend dient te worden. Wij adviseren eerst de huisarts te raadplegen en te vragen of hij/zij bereid is het formulier te ondertekenen. Zonder medische verklaring is deelname niet mogelijk.

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 14 februari 2019 (over 5 maanden)

Dag 1 - vrijdag, 12 april 2019

Op deze dag kom je aan in het schitterende Parijs om je te melden bij het stijlvolle hotel Residence Europe. Dit hotel biedt alle comfort en faciliteiten om je optimaal te prepareren voor de marathon van zondag. Door de uitstekende vervoersverbindingen is dit een goede uitvalsbasis voor zowel het lopen als de bezienswaardigheden in de stad.

Dag 2 - zaterdag, 13 april 2019

Geniet in de ochtend van het heerlijke ontbijtbuffet dat het hotel aanbiedt. Vandaag is ook de dag dat je het startnummer dient op te halen. Dit gelukkig heel de dag mogelijk, dus er is genoeg tijd om de stad te verkennen. Parijs heeft voor iedereen wat te bieden.

Dag 3 - zondag, 14 april 2019

De grote dag is aangebroken. Het startschot klinkt op de beroemde Champs-Elysées om 08:45. Het parcours is over het algemeen redelijk vlak, maar zeer divers. De hoogtepunten zijn toch wel de Bastille en de vele muziekgroepen langs het parcours. Al met al draagt het bij aan een mooie en unieke ervaring. De tijdslimiet van de marathon staat op 5 uur en 40 minuten. Zeker voor de geoefende loper zal dit zeker geen obstakel zijn. Als je de marathon binnen de tijd uitloopt ligt er een mooie medaille en een certificaat voor je klaar.

Dag 4 - maandag, 15 april 2019

Helaas alweer de laatste dag van de reis. Met een gevoel van trots kun je nog éénmaal genieten van het ontbijtbuffet. Afhankelijk van uw plannen, is dit nog een prima dag om van Parijs te genieten. Je keert daarna mooi terug met een unieke ervaring rijker.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

 


Evenement details
Startdatum 14 april 2019
Starttijd 08:45:00
Start Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris, France
Finish Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris, France
Tijdslimiet 05:40:00
Tijdsregistratie Via strips in het startnummer
Max. Deelnemers 57.000
Tijdsregistratie Via strips in het startnummer
Parcoursbeschrijving
Over het algemeen vlak. Er wordt door zowel stad, park als langs de Seine gelopen. Een veelzijdig parcours dus.
Highlights
Bastille, Bois de Boulogne, de vele muziekgroepen die zowel deelnemers als toeschouwers vermaken.
Weersomstandigheden
De temperatuur ligt gemiddeld rond de 13 graden.
Verzorging
om de 5km stand met water, fruit, suikers en medisch personeel.
Herinnering
Iedere finisher ontvangt een medaille en een certificaat.
Marathon-expo
In Hall 4 van Porte de Versailles waar men de startnummers op kan halen. De Expo is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 20:00 uur.
Pastaparty
Niet bekend.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Residence Europe
Prijs per supporter vanaf € 245,00
Prijs per deelnemer vanaf € 395,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Eigen vervoer

Inclusief in het arrangement
  • 3 hotelovernachtingen in Residence Europe (***).
  • Dagelijks ontbijtbuffet.
  • Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief in het arrangement
  • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds. 
  • Verzekeringen.
Verblijf (1 hotel)
Residence Europe

Dit stijlvolle hotel ligt net buiten het centrum van Parijs, maar vanaf het in de buurt gelegen metrostation Mairie de Clichy heeft u heel goede verbindingen met het centrum van Prijs. In circa 10 minuten bent u bijvoorbeeld al op de Champs Elysees (waar de Marathon start). Het hotel beschikt over een sauna, hot tub, verwarmd binnenzwembad en een fitnesscentrum.

De comfortabele kamers zijn allemaal voorzien van badkamer, satelliet-tv en gratis WiFi. 

In de lichte ontbijtruimte wordt dagelijks een compleet ontbijtbuffet geserveerd.in de trendy lounge of op het verwarmde terras kunt een drankje drinken. Op loopafstand van het hotel zijn verschillende restaurants te vinden.

Het vriendelijke personeel van de 24-uurs receptie zal er alles aan doen om u een prettig verblijf te bezorgen.

 


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 14 februari 2019 (over 5 maanden)