For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Marrakech

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Marrakech v.v. met Transavia.
 • Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
 • 10kg handbagage
 • 4 overnachtingen in hotel Atlas Medina & Spa (*****).
 • Dagelijks ontbijtbuffet. 
 • Startbewijs (bij deelnemer).


De marathon van Marrakech wordt steeds populairder en tegenwoordig lopen er jaarlijks zo'n 5500 deelnemers mee. Zijne Koninklijke Hoogheid Koningin Mohammed VI is de beschermheer van deze indrukwekkende marathon. Loopt u in dit evenement een koninklijke tijd? Op dit snelle parcours zou het zomaar kunnen! De omgeving zorgt wel voor gemiddeld warme weersomstandigheden. Gelukkig heeft de organisatie daarop gerekend en biedt uitstekende verzorging aan per 5 kilometer is er water, sinaasappels en sponzen. Al met al genoeg redenen om mee te doen aan deze fantastische marathon.

Inschrijving marathon van Marrakech

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam - Marrakech met Transavia, 5 overnachtingen in hotel Atlas Medina & Spa (*****), dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 27 december 2018 (over 4 maanden)

Dag 1 - vrijdag, 25 januari 2019

U vliegt vandaag om 14:30 van Amsterdam richting Marrakech om daar rond 17:20 aan te komen. U gaat op eigen gelegenheid naar het hotel Atlas Medina en Spa (*****). Dit prachtige hotel zal de uitvalsbasis zijn voor een aantal prachtige dagen. Geniet in de avond van de stad en de omgeving van Marrakech.

Dag 2 - zaterdag, 26 januari 2019

De dag voor de marathon. Deze dag is ter vrije besteding in te vullen. Op deze dag dient u wel het startbewijs voor de marathon op te halen. De rest van de dag kunt u de stad of omgeving verder te ontdekken. Denk wel aan uw nachtrust want u moet morgen uiteraard presteren om de marathon goed te kunnen lopen.

Dag 3 - zondag, 27 januari 2019

Het moment van deze reis is aangebroken. De marathon gaat beginnen, hiervoor bent u naar Marrakech gekomen! Met een starttijd van 08:00 is het noodzakelijk op tijd op te staan om goed uitgeslapen en uitgerust aan de start te staan. Geniet tijdens het lopen van de sfeer en de exotische omgeving. Iets dat zeker een blijvende indruk zal gaan achterlaten.

Dag 4 - maandag, 28 januari 2019

De dag na de marathon is zeker een moment om na te genieten en te herstellen van de inspanningen van gisteren. Geniet samen met uw reisgenoten van de mogelijkheden die Marrakech u te bieden heeft. Zeker na de fantastische marathon zal dat zeker geen probleem zijn.

Dag 5 - dinsdag, 29 januari 2019

Helaas is het weer tijd voor de terug reis. U reis op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terug vlucht naar Amsterdam. Vertrek vanuit Marrakech is 11:05 uur, aankomst in Amsterdam is 16.05 uur. Wij wensen u wel thuis en hopelijk bent u weer een medaille rijker.... Namens Team Loopreizen tot de volgende bestemming en bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie!

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 27 januari 2019
Starttijd 08:00:00
Start Avenue de la Ménara, Marrakech, Morocco
Finish Avenue de la Ménara, Marrakech, Morocco
Tijdslimiet 05:30:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Max. Deelnemers geen maximum
Tijdsregistratie elektronische chip
Weersomstandigheden
De gemiddelde temperatuur overdag is 20 graden, bij de start is het iets koeler.
Verzorging
Elke 5 kilometer een verzorgingspost met water en sinaasappels. Vanaf 7 kilometer elke 5 kilometer een sponspost.
Marathon-expo
Place du 16 Novembre Gueliz op vrijdag en zaterdag.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Atlas Medina & Spa
Prijs per supporter vanaf € 485,00
Prijs per deelnemer vanaf € 560,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Marrakech v.v. met Transavia.
 • Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
 • 10kg handbagage
 • 4 overnachtingen in hotel Atlas Medina & Spa (*****).
 • Dagelijks ontbijtbuffet. 
 • Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen. 
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
Atlas Medina & Spa

Atlas Medina & Spa ligt midden op het plein in de wijk Hivernage in Marrakech. Het wordt omgeven door een tuin van 5 hectare. De accommodatie beschikt over kamers met een eigen badkamer, een spa en gratis parkeergelegenheid. De kamers van Atlas Medina & Spa hebben airconditioning, een televisie en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een terras met uitzicht op het zwembad of de tuin. Alle kamers hebben gratis WiFi. U heeft toegang tot de zwembaden en de tuin met palmbomen van Atlas Medina. Tegen een toeslag heeft u tevens toegang tot de spa. Het hotel biedt ook een fitnesscentrum.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 27 december 2018 (over 4 maanden)