For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Lissabon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief


 • Retourvlucht Amsterdam-Lissabon met Transavia
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 10 kg handbagage
 • 3 hotelovernachtingen in hotel Turim Alameda (****)
 • Dagelijks ontbijtbuffet. 
 • Startbewijs (bij deelnemer).


Bom dia! Oftewel ‘goedendag’ in het Portugees, een kreet die je regelmatig zult horen wanneer je in de Portugese hoofdstad Lissabon loopt. De stad Lissabon, die ook wel bekend staat als ‘de witte stad’, is uitgestrekt over zeven heuvels. Hierdoor ontstonden er verschillende wijken, die alle haar eigen karakter en charmes hebben. Bairro Alto is zo’n gezellige wijk, waar ‘als je er eenmaal bent, er niet meer weg wilt’. Lissabon kent een rijke geschiedenis, wat vandaag de dag nog is terug te zien in de cultuur en architectuur. Sinds 1991 vindt er jaarlijks in Lissabon de halve en hele marathon plaats. Deze marathon staat bekend als een marathon met een vlak parcour en heeft een gemoedelijke sfeer. Langs het parcours kunt u genieten van de vele zang- en dansgroepen. Portugal is een marathon land pur-sang en de weersomstandigheden zijn ideaal om een marathon te lopen. Beginnen uw voeten al te tintelen bij de gedachte om deel te nemen aan de marathon in Lissabon? Meld je dan aan voor dit fantastische evenement.     

Inschrijving marathon van Lissabon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze unieke marathon van Lissabon ervaren. Wil jij je persoonlijke record verbreken in Lissabon of een deelnemer aanmoedigen? Bekijk dan snel onze arrangementen. 
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Portugal, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 14 september 2018 (over 3 weken)

Dag 1 - vrijdag, 12 oktober 2018

Het vliegtuig van Transavia vertrekt vanaf Amsterdam om 09:10 uur en landt rond 11:15 in Lissabon. Eenmaal op het vliegveld aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar hotel Turim Alameda (****) te gaan. Aangezien het nog vroeg op de dag is, kunt u naar eigen mening uw dag invullen. Handig is om een Lissabon pas aan te schaffen, waarmee u gratis toegang krijgt tot het openbaar vervoer en verschillende musea. Bovendien kunt u met de pas korting krijgen bij een aantal winkels en bezienswaardigheden. Een aantal bezienswaardigheden in Lissabon, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, zijn: Torre Belém, Ponte 25 de Abril en Castelo São Jorge. Wat ook zeker aan te raden is, om met de oude tram 2 te touren door Lissabon. Door nauwe straatjes en bochten leidt deze tram je door de verschillende wijken van Lissabon. U heeft een grote kans dat u op de achtergrond Fado muziek hoort. Dit muziekgenre is in Lissabon ontstaan en wordt vaak live gespeeld bij terrassen, bars en restaurants.

Dag 2 - zaterdag, 13 oktober 2018

De dag voor de marathon, is voor een groot deel in te vullen naar eigen wens. U dient namelijk wel tijd vrij te maken voor het ophalen van uw startbewijs. Dit is de enige verplichting van vandaag, daarna bent u zo vrij als een vogel en kunt u op geheel eigen wijze Lissabon ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de gezellige wijk Bairro Alto. Hier kunt u genieten van de vele horecagelegenheden, architectuur en sfeer. Geniet van deze dag en rust goed uit, want zondag is de dag der dagen; de marathon!

Dag 3 - zondag, 14 oktober 2018

De dag van de waarheid. Vandaag staat de Rock n Roll Lisbon marathon op het programma. Deze marathon begint om half 9 ‘s ochtends. Gaat u vandaag uw persoonlijke record verbreken of moedigt u iemand fanatiek aan langs de lijn? Nu zullen we dat nog niet weten. Wel weten we dat u een unieke ervaring gaat beleven, of u nou loopt of aanmoedigt. Elke deelnemer ontvangt een certificaat en medaille als aandenken aan de marathon. Wanneer de marathon is afgelopen, kunt naar eigen wens de dag invullen.

Dag 4 - maandag, 15 oktober 2018

De laatste dag is alweer aangebroken. Vandaag staat er weer een vliegtuig klaar in Lissabon om naar Amsterdam te vliegen. De vertrektijd vanaf Lissabon is om 20:35 uur en de aankomsttijd in Amsterdam is rond 00:30 uur. Overdag heeft u nog genoeg vrije tijd om uw koffers te pakken en afscheid te nemen van de stad. Deze trip geeft u de mogelijkheid om door middel van een sportieve bedoeling Lissabon te ontdekken. Wat wilt u nog meer?!

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag


Evenement details
Startdatum 14 oktober 2018
Starttijd 08:30:00
Start Cascais, Portugal
Finish Cascais, Portugal
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. Deelnemers geen maximum
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Parcoursbeschrijving
Het parcours van de Lissabon Rock 'n Roll Marathon is relatief vlak.
Herinnering
Elke finisher ontvangt een certificaat en een medaille.
Marathon-expo
Sport Expo, bestemming volgt maand voor marathon. Openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Turim Alameda
Prijs per supporter vanaf € 515,00
Prijs per deelnemer vanaf € 585,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement

 • Retourvlucht Amsterdam-Lissabon met Transavia
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 10 kg handbagage
 • 3 hotelovernachtingen in hotel Turim Alameda (****)
 • Dagelijks ontbijtbuffet. 
 • Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief in het arrangement

 • Verzekeringen.
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
Turim Alameda

Tegenover het Instituto Superior Tecnico in Lissabon ligt hotel Turim Alameda dat gratis WiFi en een 24 uursreceptie biedt. De kamers zijn voorzien van een lcd-satelliettelevisie.

Hotel Turim Alameda ligt op 5 minuten lopen van de metrostations Alameda en Arroio, op 5 metrohaltes van de wijk Barrio Alto. De Toren van Belém ligt op 15 minuten rijden.

De kamers beschikken over airconditioning, een kluisje en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers zijn voorzien van dubbele beglazing zodat gasten een ongestoorde nachtrust kunnen hebben.

Gasten kunnen genieten van een dagelijks ontbijt in het restaurant van het Turim en later terugkeren voor de Portugese gerechten voor lunch en diner. De Vintage Club Bar biedt lekkere cocktails.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 14 september 2018 (over 3 weken)