For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Florence

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Florence v.v. met KLM.
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 10 kg handbagage
 • 3 hotelovernachtingen in Hotel Botticelli.
 • Dagelijks ontbijtbuffet.
 • Startbewijs (bij deelnemer).


In het najaar wordt de Firenze Marathon (Florence Marathon) gehouden in Italië. Deze klassieke marathon heeft een plek weten te bemachtigen in de top 20 meest belangrijke marathons ter wereld. Dit dankzij de route die langs alle monumenten loopt die Florence typeren. De race start op het Domplein (Piazza del Duomo) van Florence waar de enorme kathedraal staat. De volledige route wordt omringd door eeuwenoude geschiedenis, kunst en cultuur. Piazza della Signoria en Ponte Vecchio zijn bekende plekken die niet zullen ontbreken tijdens de route. De route zal zijn weg volgen naar Piazza Duomo, één van de meeste bezochten pleinen ter wereld. De route is (bijna) volledige vlak en geasfalteerd waardoor het een ideale marathon is om uw tijd te verbeteren.

Inschrijving Firenze Marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam - Florence met KLM, 3 overnachtingen in Hotel Botticelli (***), dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en u kunt focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.
 

Voor evenementen in Italië is een medische certificaat verplicht. Na boeking ontvangt u van ons een medisch formulier dat door uw huisarts ondertekend dient te worden. Wij adviseren eerst de huisarts te raadplegen en te vragen of hij/zij bereid is het formulier te ondertekenen. Zonder medische verklaring is deelname niet mogelijk.

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 25 oktober 2018 (over 2 maanden)

Dag 1 - Vrijdag 23 november 2018

U vliegt van Amsterdam naar Florence. U vertrekt om 10.00 en landt om 12.00. Eenmaal in Florence aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar het Hotel Botticelli (***) te gaan. De dag is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Florence zit propvol met prachtige bezienswaardigheden. Boek een tour of ga zelf op pad. Bezoek bijvoorbeeld Piazzale Michelangelo (uitkijkpunt), Duomo (kathedraal) of loop door het historische wandelgebied van Piazza del Duomo.

Dag 2 - Zaterdag 24 november 2018

De dag voor de marathon. U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Baptistery of San Giovanni (architectuur), Palazzo Pitti (kunstmuseum) of Perseus Statue (monument en standbeeld).

Dag 3 - Zondag 25 november 2018

De dag van de marathon! Om 08.30 zal het startschot klinken. U heeft 6 uur om de finish over te komen, maar doordat dit parcour vlak en geasfalteerd is, is het een uitstekende gelegenheid om uw persoonlijke tijd te verbeteren. Elke finisher ontvangt een medaille aan het einde van de race.

Dag 4 - Maandag, 26 november 2018

De dag na de marathon. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. U dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven te gaan. Om 12.35 vertrekt u naar Amsterdam, waar u rond 14.50 zal landen. Al met al bent u weer een mooie ervaring rijker. Wij wensen u wel thuis en hopelijk bent u ook een medaille rijker.... Namens Team Loopreizen tot de volgende bestemming en bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie!

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag.

 


Evenement details
Startdatum 25 november 2018
Starttijd 08:30:00
Start Piazza Risorgimento, 4, 12051 Alba CN, Italy
Finish Piazza Risorgimento, 4, 12051 Alba CN, Italy
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie Timing Data System
Max. Deelnemers geen maximum
Tijdsregistratie Timing Data System
Weersomstandigheden
De temperatuur ligt gemiddeld rond de 14 graden Celsius.
Verzorging
Om de 5 kilometer is er een verzorgingspunt. Hier kunt u water drinken en wordt medische hulp verleent.
Herinnering
Elke finisher ontvangt een medaille aan het einde van de race.
Marathon-expo
Viale Malta 10 op vrijdag en zaterdag van 09.30 uur tot 20.00 uur
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Hotel Botticelli
Prijs per supporter vanaf € 490,00
Prijs per deelnemer vanaf € 555,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Florence v.v. met KLM.
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 10 kg handbagage
 • 3 hotelovernachtingen in Hotel Botticelli.
 • Dagelijks ontbijtbuffet.
 • Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen.
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
Hotel Botticelli

Hotel Botticelli ligt op 5 minuten afstand van de Falleria dell'Accademia waar de 'David' van Michelangelo te zien is. Het hotel ligt ook vlakbij de beroemde San Lorenzo markt en bevindt zich op 500 meter van het treinstation Santa Maria Novella. De kamers van het hotel zijn Toscaans ingericht met houten meubels, tapijt of houten vloeren en kunstwerken aan de muren. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, een eigen badkamer met haardroger en een minibar. In de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel is er gratis WiFi beschikbaar. Er is een ontbijtbuffet met vleeswaren, kaas, gebak, vers fruit en broodproducten. Op het terras van het hotel hebben gasten de mogelijkheid te genieten van een drankje. Tevens biedt het hotel een receptie met bagageopslag en kluisjes.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 25 oktober 2018 (over 2 maanden)