For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Budapest

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • Retourvlucht Rotterdam-Boedapest met Transavia
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel Medosz
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs (indien deelnemer)


Het Parijs van het Oosten, beter bekend als Boedapest, is een bruisende stad waarvan de populariteit stijgt. Daarnaast is het de hoofdstad van Hongarije en bezit het over een rijke historie. Dit is terug te zien in de monumenten en bezienswaardigheden van de stad. De rivier de Donau stroomt midden door de stad en zorgt dat de stad in tweeën wordt gesplitst. In de avond is er een duidelijk contrast tussen de donkere lucht tinten en de verlichte gebouwen, vandaar dat het ook de naam ‘Parijs van het Oosten’ heeft gekregen. Elk jaar organiseert de stad een marathon door het centrum van Boedapest, langs de oevers van de Donau. Eerdere versies van het parcours hebben aangetoond dat er schitterende tijden worden gelopen. Wilt u ook zo’n schitterende tijd lopen?  Meld u dan aan voor deze fantastische marathon in het Boedapest.

Inschrijving Marathon van Boedapest

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen de marathon in Budapest beleven. Wilt u uw beste beentje voorzetten tijdens de marathon van Budapest? Twijfel niet en schrijf u in voor een arrangement naar eigen keuze! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Budapest, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 07 september 2018 (over 2 weken)

Dag 1 - vrijdag, 5 oktober 2018

Vertrekt het vliegtuig van Rotterdam naar Boedapest om 07.10. De verwachte aankomsttijd in Boedapest is 09.00. Op eigen gelegenheid gaat u naar het hotel. Boedapest kent een goed en toegankelijk openbaar vervoer netwerk tegen een zeer betaalbare prijs. Verder kunt u deze gehele dag gebruiken naar eigen invulling. Ontdek de cultuur, de culinaire keuken en de mooie plekken van deze stad. Deze trip kent genoeg vrije tijd, dus haast u niet met het verkennen van de stad. Bedenk wel dat er op de zondag 7 oktober gelopen moet worden.

Dag 2 - zaterdag, 6 oktober 2018

Staat alleen het ophalen van startbewijs ‘s avonds op de planning. Voor de rest van de dag kunt u eigen invulling geven. Let op dat u ‘s avonds niet vergeet uw startbewijs op te halen. Dit is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Dag 3 - zondag, 7 oktober 2018

De dag waar schitterende tijden gelopen gaan worden, wordt iedereen verwacht bij de start van de marathon rond de klok van 10.00. Wanneer het startschot heeft geklonken, zullen de hardlopers aangemoedigt worden door alle supporters. Eenmaal bij de finish ontvangt de hardloper een medaille van de marathon. Na de marathon is er genoeg ruimte om uit te rusten.

Dag 4 - maandag, 8 oktober 2018

Is het hele avontuur alweer voorbij. Maandagochtend vertrekt het vliegtuig weer richting Rotterdam om 09.55. Het vliegtuig zal landen rond 12.00 in Rotterdam. Met een medaille en een unieke ervaring keert u weer terug naar huis.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs is op aanvraag


 


Evenement details
Startdatum 07 oktober 2018
Starttijd 09:00:00
Start Budapest, Olof Palme stny., 1146 Hungary
Finish Budapest, Olof Palme stny., 1146 Hungary
Tijdslimiet 05:30:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. Deelnemers geen maximum
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Parcoursbeschrijving
Het parcours van de Budapest Marathon is voornamelijk vlak. De enige hoogteverschillen in deze marathon treft u in de aanloop naar bruggen.
Highlights
Opera House.
Weersomstandigheden
Gemiddeld ligt de temperatuur tussen de 15 en 18 graden Celsius.
Verzorging
Gedurende deze marathon treft u minstens 15 verzorgingsposten.
Herinnering
Elke finisher van deze marathon ontvangt een medaille.
Marathon-expo
De marathon expo vindt plaats in het race centrum.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Medosz
Prijs per supporter vanaf € 450,00
Prijs per deelnemer vanaf € 520,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Rotterdam-Boedapest met Transavia
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel Medosz
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs (indien deelnemer)

Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen.
 • Calamiteitenfonds a 2,50.
Verblijf (1 hotel)
Medosz

Het Medosz Hotel is in 2013 volledig gerenoveerd en ligt aan de Andrássy-straat, op slechts 100 meter van het metrostation Oktogon. Er is gratis WiFi of vast internet.

De kamers beschikken over een flatscreen-tv, badkamer met een bad of een douche. De meeste kamers zijn voorzien van airconditioning en sommige hebben een balkon met uitzicht op de stad.

Hotel Medosz is gelegen op circa 10 minuten lopen van het operagebouw, de rivier de Donau en de Sint-Stefanusbasiliek.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 07 september 2018 (over 2 weken)