Marathon Budapest

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Boedapest met KLM
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel Medosz
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs (indien deelnemer)

Het Parijs van het Oosten, beter bekend als Boedapest, is een bruisende stad waarvan de populariteit stijgt. Daarnaast is het de hoofdstad van Hongarije en bezit het over een rijke historie. Dit is terug te zien in de monumenten en bezienswaardigheden van de stad. De rivier de Donau stroomt midden door de stad en zorgt dat de stad in tweeën wordt gesplitst. In de avond is er een duidelijk contrast tussen de donkere lucht tinten en de verlichte gebouwen, vandaar dat het ook de naam ‘Parijs van het Oosten’ heeft gekregen. Elk jaar organiseert de stad een marathon door het centrum van Boedapest, langs de oevers van de Donau. Eerdere versies van het parcours hebben aangetoond dat er schitterende tijden worden gelopen. Wilt u ook zo’n schitterende tijd lopen?  Meld u dan aan voor deze fantastische marathon in het Boedapest, ook wel bekend als het Parijs van het Oosten.

Inschrijving marathon van Boedapest

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen de marathon in Budapest beleven. Wilt u uw beste beentje voorzetten tijdens de marathon van Budapest? Twijfel niet en schrijf u in voor een arrangement naar eigen keuze! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Budapest, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

DATUM 2018 IS NOG NIET DEFINITIEF !!!!

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - vrijdag, 5 oktober 2018

Vertrekt het vliegtuig van Amsterdam naar Boedapest om 08.45. De verwachte aankomsttijd in Boedapest is 10.45. Op eigen gelegenheid gaat u naar het hotel. Boedapest kent een goed en toegankelijk openbaar vervoer netwerk tegen een zeer betaalbare prijs. Verder kunt u deze gehele dag gebruiken naar eigen invulling. Ontdek de cultuur, de culinaire keuken en de mooie plekken van deze stad. Deze trip kent genoeg vrije tijd, dus haast u niet met het verkennen van de stad. Bedenk wel dat er op de zondag 15 oktober gelopen moet worden.

Dag 2 - zaterdag, 6 oktober 2018

Staat alleen het ophalen van startbewijs ‘s avonds op de planning. Voor de rest van de dag kunt u eigen invulling geven. Let op dat u ‘s avonds niet vergeet uw startbewijs op te halen. Dit is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Dag 3 - zondag, 7 oktober 2018

De dag waar schitterende tijden gelopen gaan worden, wordt iedereen verwacht bij de start van de marathon rond de klok van 10.00. Wanneer het startschot heeft geklonken, zullen de hardlopers aangemoedigt worden door alle supporters. Eenmaal bij de finish ontvangt de hardloper een medaille van de marathon. Na de marathon is er genoeg ruimte om uit te rusten.

Dag 4 - maandag, 8 oktober 2018

Is het hele avontuur alweer voorbij. Maandagavond vertrekt het vliegtuig weer richting Amsterdam om 17.05. Het vliegtuig zal landen rond 19.15 in Amsterdam. Met een medaille en een unieke ervaring keert u weer terug naar huis.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag


Heeft u deze marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende marathonreis.


Evenement details
Startdatum 07 oktober 2018
Starttijd 09:00:00
Start Olaf Palme Promenade
Finish Olof Palme Promenade
Tijdslimiet 05:30:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. deelnemers geen maximum
Parcoursbeschijving Het parcours van de Budapest Marathon is voornamelijk vlak. De enige hoogteverschillen in deze marathon treft u in de aanloop naar bruggen.
Highlights Opera House.
Weersomstandigheden Gemiddeld ligt de temperatuur tussen de 15 en 18 graden Celsius.
Verzorging Gedurende deze marathon treft u minstens 15 verzorgingsposten.
Herinnering Elke finisher van deze marathon ontvangt een medaille.
Marathon-expo De marathon expo vindt plaats in het race centrum.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 370,00
Prijs per deelnemer: € 440,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Boedapest met KLM
Alle luchthavenbelastingen
10 kg handbagage
3 overnachtingen in hotel Medosz
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs (indien deelnemer)

Exclusief: 
Verzekeringen.
Calamiteitenfonds a 2,50.

Verblijf
 • Marathon Budapest accomodatie foto 1
  • Marathon Budapest accomodatie foto 1 groot
 • Marathon Budapest accomodatie foto 2
  • Marathon Budapest accomodatie foto 2 groot
 • Marathon Budapest accomodatie foto 3
  • Marathon Budapest accomodatie foto 3 groot

Medosz  (***)

Het Medosz Hotel is in 2013 volledig gerenoveerd en ligt aan de Andrássy-straat, op slechts 100 meter van Liszt Ferenc Tér en het metrostation Oktogon. Er is gratis WiFi of vast internet.

De kamers beschikken over een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een bad of een douche. De meeste kamers zijn voorzien van airconditioning en sommige hebben een balkon met uitzicht op de stad.


Let op!

De inschrijving sluit op 07 september 2018