Marathon Barcelona 42.2 km

Halve Marathon Barcelona

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

De marathon van Barcelona is een wereldwijd bekend evenement. Door het schitterende parcours door de stad is het één van de populairste marathons van Europa. De start en de finish liggen op het prachtige plein Plaça d'Espanya. Onderweg zijn er talloze bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia en het Camp Nou. Voor zowel de loper als supporters is het dus een zeer mooie ervaring. Wegens het tijdstip van de marathon, vroege tijd en 12 maart, zijn er vaak perfecte omstandigheden voor een prettige loop. Tevens zijn de verzorgingsplekken zeer uitgebreid met water, sponsen en sportdrank.

Inschrijving Marathon van Barcelona

Loopreizen zorgt ervoor dat zowel de loper als de supporter een prima verblijf heeft. De inschrijving loopt nog tot 12 februari 2018 dus ik kunt nog laat beslissen om dit fantastische evenement bij te wonen. Zeker voor de loper die wat verder wilt kijken dan Nederland is dit één van de beste marathons om mee te beginnen. Boek nu direct inclusief vlucht, Hotel en gegarandeerd startbewijs!

Arrangement Details

**Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag**
Meer of minder dagen is optioneel! 

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 09-03-2018 Vlucht Amsterdam -  Barcelona met Transavia (06:30-08:45) en op eigen gelegenheid naar hotel Expo (****)

Dag 2: zaterdag 10-03-2018 Ter vrije besteding. Op deze dag dient u wel uw startnummer op te halen.

Dag 3: zondag 11-03-2018 De Marathon van Barcelona.

Dag 4: U vertrekt op maandag 12-03-2018 Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de vlucht van Barcelona naar Amsterdam (17:40-20:10)

Heeft u deze marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende marathonreis.

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 415,00
Prijs per deelnemer: € 480,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Barcelona met Transavia
Alle luchthavenbelastingen.
10 kg handbagage
3 hotelovernachtingen in hotel Expo (****)
Dagelijks ontbitbuffet
Startbewijs (bij deelnemer)

Exclusief:
Verzekeringen
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Evenement details

Startdatum 11 maart 2018
Starttijd 08:30:00
Start Plaza de Espanya
Finish Avenida Maria Cristina
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. deelnemers geen maximum
Parcoursbeschijving In het begin van de Barcelona marathon is het parcours vrij heuvelachtig, maar verder is de marathon van Barcelona tamelijk vlak.
Highlights Nou Camp, Sagrada Familia en de haven.
Weersomstandigheden Goede omstandigheden om te lopen. De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 16 graden.
Verzorging Om de 5km zijn er stations met water, sponsen, sportdrank, fruit etc. LET OP: Het merk sportdrank wat wordt uitgedeeld is Powerade. Hou hier tijdens je voorbereiding voor de marathon rekening mee!
Herinnering Iedere finisher van de Marathon Barcelona ontvangt een medaille en een certificaat.
Marathon-expo De Fira Barcelonais op vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur. Het gebouw ligt naast Plaza Espanya.
Pastaparty PASTA PARTY Zoals gebruikelijk kunt u de dag voor de marathon de pastaparty bezoeken. De traditionele pasta party vindt plaats op de plaats van de expo. De pastaparty is geopend van 12:00 tot 16:00.

Verblijf

 • Marathon Barcelona accomodatie foto 1
  • Marathon Barcelona accomodatie foto 1 groot
 • Marathon Barcelona accomodatie foto 2
  • Marathon Barcelona accomodatie foto 2 groot
 • Marathon Barcelona accomodatie foto 3
  • Marathon Barcelona accomodatie foto 3 groot

Expo (****)

Het Expo Hotel Barcelona ligt naast station Barcelona Sants. Het zwembad op het dak en het terras bieden een fantastisch uitzicht over de stad en de moderne kamers beschikken over een eigen balkon en een satelliet-tv.

In het stijlvolle restaurant Stopn'Rest worden internationale à-la-cartegerechten geserveerd. In de ontspanningsruimte op het dak bevindt zich ook een bar met terras die uitzicht biedt over Barcelona.

De receptie van het Expo Hotel is 24 uur per dag geopend, zodat u tijdens uw verblijf kunt genieten van optimale flexibiliteit.

De Montjuïc-heuvel, waar u het Joan Miró Museum en congrescentrum Barcelona Fira vindt, ligt op 10 minuten lopen van het Expo Hotel Barcelona. Het voetbalstadion Camp Nou van FC Barcelona is binnen slechts 1 metrohalte te bereiken.

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 31 januari 2018