Marathon Barcelona

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Barcelona met Transavia
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • 10 kg handbagage
 • 3 hotelovernachtingen in hotel Leonardo Gran Via (***)
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs (bij deelnemer)

De marathon van Barcelona is een wereldwijd bekend evenement. Door het schitterende parcours door de stad is het één van de populairste marathons van Europa. De start en de finish liggen op het prachtige plein Plaça d'Espanya. Onderweg zijn er talloze bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia en het Camp Nou. Voor zowel de loper als supporters is het dus een zeer mooie ervaring. Wegens het tijdstip van de marathon, vroege tijd en 12 maart, zijn er vaak perfecte omstandigheden voor een prettige loop. Tevens zijn de verzorgingsplekken zeer uitgebreid met water, sponsen en sportdrank.

Inschrijving Marathon van Barcelona

Loopreizen zorgt ervoor dat zowel de loper als de supporter een prima verblijf heeft. De inschrijving loopt nog tot 12 februari 2018 dus ik kunt nog laat beslissen om dit fantastische evenement bij te wonen. Zeker voor de loper die wat verder wilt kijken dan Nederland is dit één van de beste marathons om mee te beginnen. Boek nu direct inclusief vlucht, Hotel en gegarandeerd startbewijs!

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - vrijdag, 8 maart 2019

Vandaag is de dag van het vertrek, uw vlucht Amsterdam - Barcelona met Transavia, vertrekt om 06:30 en u komt aan op Barca om 08:45. Vanaf de luchthaven kunt u op eigen gelegenheid naar hotel Leonardo Gran Via (****) en even bijkomen van de reis.

Dag 2 - zaterdag, 9 maart 2019

Op deze dag dient u uw startnummer op te halen, verder kunt u de dag vrij besteden en natuurlijk het mooie Barcelona ontdekken. Onderweg zijn er talloze bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia en het Camp Nou. Voor zowel de loper als supporters is het dus een zeer mooie ervaring.

Dag 3 - zondag, 10 maart 2019

Dit is de dag waarvoor u het allemaal heeft gedaan, dé Marathon van Barcelona. Zorg dat u goed uitgerust en voorbereid aan de start verschijnt. In het begin van de Barcelona marathon is het parcours vrij heuvelachtig, maar verder is de marathon van Barcelona tamelijk vlak. Heel veel succes maar natuurlijk enorm veel plezier tijdens uw race..

Dag 4 - maandag, 11 maart 2019

Dit is de dag om te vertrekken, u gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Barcelona voor de vlucht van Barcelona naar Amsterdam (17:40-20:10) hopelijk met een mooie ervaring voor zowel de loper als de supporter(s). Daags na terugkomst neemt één van de medewerkers nog contact met u op. Loopreizen is altijd benieuwd naar de ervaring van haar gasten.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag


Heeft u deze marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende marathonreis.


Evenement details
Startdatum 10 maart 2019
Starttijd 08:30:00
Start Plaza de Espanya
Finish Avenida Maria Cristina
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. deelnemers geen maximum
Parcoursbeschijving In het begin van de Barcelona marathon is het parcours vrij heuvelachtig, maar verder is de marathon van Barcelona tamelijk vlak.
Highlights Nou Camp, Sagrada Familia en de haven.
Weersomstandigheden Goede omstandigheden om te lopen. De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 16 graden.
Verzorging Om de 5km zijn er stations met water, sponsen, sportdrank, fruit etc. LET OP: Het merk sportdrank wat wordt uitgedeeld is Powerade. Hou hier tijdens je voorbereiding voor de marathon rekening mee!
Herinnering Iedere finisher van de Marathon Barcelona ontvangt een medaille en een certificaat.
Marathon-expo De Fira Barcelonais op vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur. Het gebouw ligt naast Plaza Espanya.
Pastaparty PASTA PARTY Zoals gebruikelijk kunt u de dag voor de marathon de pastaparty bezoeken. De traditionele pasta party vindt plaats op de plaats van de expo. De pastaparty is geopend van 12:00 tot 16:00.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 395,00
Prijs per deelnemer: € 460,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Barcelona met Transavia
Alle luchthavenbelastingen.
10 kg handbagage
3 hotelovernachtingen in hotel Leonardo Gran Via (***)
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs (bij deelnemer)

Exclusief:
Verzekeringen
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Verblijf
 • Marathon Barcelona accomodatie foto 1
  • Marathon Barcelona accomodatie foto 1 groot
 • Marathon Barcelona accomodatie foto 2
  • Marathon Barcelona accomodatie foto 2 groot
 • Marathon Barcelona accomodatie foto 3
  • Marathon Barcelona accomodatie foto 3 groot

Leonardo Gran Via (***)

Dit ruime, moderne hotel bevindt zich in de wijk Eixample in Barcelona, ​​vlak bij het Plaça Espanya en op 5 minuten lopen van het expositiecentrum Fira. Het stadscentrum en het Plaça Catalunya bevinden zich 5 metrohaltes verderop.

Het Leonardo Hotel Barcelona Gran Via is gebouwd in 2004 en beschikt over wijdse openbare ruimtes, uitgevoerd in marmer. U vindt er onder andere een café-bar, waar u elke ochtend terecht kunt voor een heerlijk ontbijtbuffet en waar u 's avonds kunt ontspannen met een drankje.

Het hotel bevindt zich op een zeer gunstige locatie, op loopafstand van zowel de Gotische wijk en de Ramblas als de bezienswaardigheden van Montjuic. De belangrijkste zakenwijken van de stad bevinden zich ook vlakbij.

De kamers beschikken elk over satelliet-tv, gratis WiFi, airconditioning en een badkamer met gratis toiletartikelen.


Let op!

De inschrijving sluit op 31 januari 2019