Halve marathon Wenen 21.1 km

Marathon Wenen

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Tijdens het marathon weekend van Wenen wordt er ook een halve marathon gelopen. Dit 21,0975 kilometer durende evenement neemt u vanaf we Wagramerstrasse mee door Wenen, waarna u finisht op het Heldenplatz. Geniet van al het mooie dat Wenen te bieden heeft terwijl u op weg bent naar een schitterende tijd!

Inschrijving voor de Halve Marathon van Wenen.

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze unieke marathon van Wenen ervaren.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Oostenrijk, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Arrangement Details

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 20 april 2018. In Amsterdam staat er een vliegtuig klaar van de vliegmaatschappij Austrian om u naar Wenen te brengen. Het vliegtuig vertrekt om 07.00 uur van Amsterdam en landt rond 08.55 uur in Wenen. Eenmaal in Wenen aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar hotel Mercure Westbahnhof (****) te gaan.

Dag 2: Zaterdag 21 april 2018. 1 dag voor de marathon. Voor deze dag staan er geen bijzonderheden ingepland. Het enige wat wel gedaan moet worden, is het ophalen van het startbewijs. De rest van de dag is in te vullen naar eigen mening.

Dag 3: De dag van de Halve marathon!
Vandaag is het dan eindelijk zover, de Halve marathon gaat gelopen worden. Om 09.00 uur ‘s ochtends wordt het startschot gegeven.
Wanneer u eenmaal bent gefinisht en een prachtige tijd heeft neergezet, dan krijgt u als aandenken een medaille en een oorkonde

Dag 4: Maandag 23 april 2018. De allerlaatste dag alweer.
‘s Avonds staat er weer een vliegtuig voor uw klaar om u te brengen naar Amsterdam. Om 20.05 stijgt het vliegtuig op van de luchthaven in Wenen. Rond de klok van 22.00 uur wordt het vliegtuig verwacht in Amsterdam. Wij weten zeker dat u weer een ervaring rijker bent.

Heeft u deze marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende marathonreis.

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 370,00
Prijs per deelnemer: € 440,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam - Wenen v.v. met Austrian.
Alle luchthavenbelastingen. 
10 kg handbagage
3 overnachtingen in hotel Mercure Westbahnhof (****). 
Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet. 
Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
Verzekeringen 
Eenmalig calamiteitenfonds á 2,50.

Evenement details

Startdatum 22 april 2018
Starttijd 09:00:00
Start Wagramer Strasse
Finish Ringstrasse
Tijdslimiet 03:00:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Highlights Prater, reuzenrad, verschillende historische gebouwen & bezienswaardigheden.
Weersomstandigheden De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 12 graden.
Verzorging Diverse stands met drank en sponsen.
Herinnering Iedere finisher ontvangt een medaille en oorkonde.
Marathon-expo Vienna Sports World in Messehalle D op vrijdag en zaterdag van 10:00-19:00 uur.
Pastaparty Dag voor de halve marathon in de Vienna City Hall van 14:00 tot 20:00 uur (Rathaus)

Verblijf

  • Halve marathon Wenen accomodatie foto 1
    • Halve marathon Wenen accomodatie foto 1 groot
  • Halve marathon Wenen accomodatie foto 2
    • Halve marathon Wenen accomodatie foto 2 groot
  • Halve marathon Wenen accomodatie foto 3
    • Halve marathon Wenen accomodatie foto 3 groot

Mercure Westbahnhof  (****)

Hotel Mercure Wien Westbahnhof ligt naast het trein- en metrostation Westbahnhof, op slechts 700 meter van de concert- en evenementenzaal Stadthalle. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Het hotel heeft een grote lobby, een bar met cocktails en wijnen, en een sauna. M fifteen, het restaurant van Hotel Mercure Wien Westbahnhof, serveert internationale gerechten en Oostenrijkse specialiteiten.

Via de metrolijn U3 reist u in slechts 7 minuten zonder overstappen naar het centrum van de stad. Er stopt een pendelbus naar de luchthaven voor de deur van het hotel. De winkelstraat Mariahilfer Straße bevindt zich op slechts 5 minuten lopen.

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 22 maart 2018