Halve Marathon Parijs

21.1 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • hotelovernachtingen in Hotel Ibis Styles Paris Republique (***)
 • Dagelijks ontbijtbuffet.
 • Startbewijs (bij deelnemer).

Parijs, een wereldstad die helemaal hot is! Daag uzelf uit en grijp de kans om 21.100 meters te genieten van het prachtige Parijs. Deze halve marathon begint op het plein voor het kasteel van Vincennes en leidt u door de straten van het 12de arrondissement van Parijs. Aanschouw onderweg de vele monumenten die Parijs te bieden heeft zoals het station Austerlitz, het stadhuis en het fort. De route vervolgt zich richting Châtelet, Parijs’ grootste metrostation, de eeuwenoude markthallen Les Halles de Paris en eindigt in Parc Florar, de prachtige botanische tuin.

Of je nu een beginner of gevorderd bent, deze halve marathon is de ideale afstand voor elke renner. Door het over het algemeen vlakke parcours is deze halve marathon zeer geschikt om uw tijden te verbeteren. En dat allemaal in het prachtige decor van Parijs.

Inschrijving Halve Marathon van Parijs

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze mooie halve marathon van Parijs ervaren. Wilt u graag deel uitmaken van deze ervaring, dan is Loopreizen de partner voor u. Niet alleen garanderen wij een startbewijs voor de halve marathon, wij zorgen ervoor dat u een uitstekend verblijf heeft voor u en uw supporters.

Wij zorgen ervoor dat alles uitstekend wordt geregeld tijdens het verblijf in Parijs, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de halve marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Zonder medisch attest is deelname niet mogelijk.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - vrijdag, 2 maart 2018

Zodra u aankomt in het prachtige Parijs en kunt u zich melden bij het centraal gelegen hotel Ibis Styles Paris Republique. Dit hotel biedt comfort en luxe zodat u optimaal kunt presteren tijdens de halve marathon. De centrale ligging geeft daarnaast de ideale kans om de wereldberoemde bezienswaardigheden alvast te bezoeken. Op deze dag is het al mogelijk om uw startnummer op te halen.

Dag 2 - zaterdag, 3 maart 2018

Geniet in de ochtend van het heerlijke ontbijtbuffet dat het hotel aanbiedt. Vandaag is ook de dag dat je het startnummer kunt ophalen. Dit is gelukkig heel de dag mogelijk, dus er is genoeg tijd om de stad te verkennen. Parijs heeft voor iedereen wat te bieden.

Dag 3 - zondag, 4 maart 2018

De grote dag is aangebroken! Vanaf het plein bij het kasteel van Vincennes zal het startschot om 10.00 gelost worden. De route zal u langs prachtige bezienswaardigheden en symbolische monumenten brengen. Nog meer motivatie om door te lopen! De tijdslimiet voor deze halve marathon is 02:50:00. Wat zeker voor een geoefende loper geen obstakel hoeft te zijn. Als de halve marathon binnen de tijd wordt uitgelopen, krijgt u een mooi diploma.

Dag 4 - maandag, 5 maart 2018

De laatste dag van de reis. U kunt deze dag nogmaals genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet voordat u uitcheckt uit het hotel. U heeft hierna de keuze om op eigen gelegenheid de stad nog te verkennen, diverse bezienswaardigheden te bezoeken of naar huis te keren.


Evenement details
Startdatum 04 maart 2018
Starttijd 10:00:00
Start Esplanade du Château de Vincennes
Finish Esplanade du Château de Vincennes
Tijdslimiet 02:50:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. deelnemers 30.000
Highlights Bois de Vincennes, Bastille, Hotel de Ville en Opera.
Weersomstandigheden De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 13 graden.
Verzorging Om de 5 km mineraalwater en fruit.
Herinnering Iedere finisher ontvangt een diploma.
Marathon-expo Hall de la Pinede (Bois de Vincennes) welke is geopend op vrijdag en zaterdag 10.00-19.00.
Pastaparty Niet bekend.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 210,00
Prijs per deelnemer: € 275,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief: 3
hotelovernachtingen in Hotel Ibis Styles Paris Republique (***)
Dagelijks ontbijtbuffet.
Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief: 
Verzekeringen 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Verblijf
 • Halve Marathon Parijs accomodatie foto 1
  • Halve Marathon Parijs accomodatie foto 1 groot
 • Halve Marathon Parijs accomodatie foto 2
  • Halve Marathon Parijs accomodatie foto 2 groot
 • Halve Marathon Parijs accomodatie foto 3
  • Halve Marathon Parijs accomodatie foto 3 groot

Hotel Ibis Styles Paris Republique (***)

Het ibis Styles Paris République heeft een ideale ligging in het centrum van Parijs, dichtbij de treinstations Gare de l'Est, Gare du Nord en Gare de Lyon.

Het hotel ligt op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs. Er zijn 67 comfortabele, rookvrije kamers. De kamers hebben airconditioning en een flatscreen-tv. Geniet van een ontspannen verblijf in de Franse hoofdstad.

Begin uw dag goed met een stevig ontbijtbuffet dat u voorziet van alle energie die u nodig heeft voor een actieve dag in Parijs. Met de 5 nabijgelegen metrolijnen heeft u gemakkelijk toegang tot de Notre Dame, de Montmartre, de Opéra Garnier, de Bastille, het Louvre, de etnische winkels aan Boulevard de Strasbourg en de Passage Brady ('Klein India'), evenals de levendige cafés langs het Canal St-Martin.


Let op!

De inschrijving sluit op 31 december 2017