For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Halve Marathon Parijs

21.1 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen in Hotel Ibis Styles Paris Republique (***)
  • Dagelijks ontbijtbuffet.
  • Startbewijs (bij deelnemer)


Parijs, een wereldstad die helemaal hot is! Daag uzelf uit en grijp de kans om 21.100 meters te genieten van het prachtige Parijs. Deze halve marathon begint op het plein voor het kasteel van Vincennes en leidt u door de straten van het 12de arrondissement van Parijs. Aanschouw onderweg de vele monumenten die Parijs te bieden heeft zoals het station Austerlitz, het stadhuis en het fort. De route vervolgt zich richting Châtelet, Parijs’ grootste metrostation, de eeuwenoude markthallen Les Halles de Paris en eindigt in Parc Florar, de prachtige botanische tuin.

Of je nu een beginner of gevorderd bent, deze halve marathon is de ideale afstand voor elke renner. Door het over het algemeen vlakke parcours is deze halve marathon zeer geschikt om uw tijden te verbeteren. En dat allemaal in het prachtige decor van Parijs.

Inschrijving Halve Marathon van Parijs

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze mooie halve marathon van Parijs ervaren. Wilt u graag deel uitmaken van deze ervaring, dan is Loopreizen de partner voor u. Niet alleen garanderen wij een startbewijs voor de halve marathon, wij zorgen ervoor dat u een uitstekend verblijf heeft voor u en uw supporters.

Wij zorgen ervoor dat alles uitstekend wordt geregeld tijdens het verblijf in Parijs, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de halve marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Voor evenementen in Frankrijk is een medische certificaat verplicht. Na boeking ontvangt u van ons een medisch formulier dat door uw huisarts ondertekend dient te worden. Wij adviseren eerst de huisarts te raadplegen en te vragen of hij/zij bereid is het formulier te ondertekenen. Zonder medische verklaring is deelname niet mogelijk.

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 31 december 2018 (over 4 maanden)

Dag 1 - vrijdag, 8 maart 2019

Zodra u aankomt in het prachtige Parijs en kunt u zich melden bij het centraal gelegen hotel Ibis Styles Paris Republique. Dit hotel biedt comfort en luxe zodat u optimaal kunt presteren tijdens de halve marathon. De centrale ligging geeft daarnaast de ideale kans om de wereldberoemde bezienswaardigheden alvast te bezoeken. Op deze dag is het al mogelijk om uw startnummer op te halen.

Dag 2 - zaterdag, 9 maart 2019

Geniet in de ochtend van het heerlijke ontbijtbuffet dat het hotel aanbiedt. Vandaag is ook de dag dat je het startnummer kunt ophalen. Dit is gelukkig heel de dag mogelijk, dus er is genoeg tijd om de stad te verkennen. Parijs heeft voor iedereen wat te bieden.

Dag 3 - zondag, 10 maart 2019

De grote dag is aangebroken! Vanaf het plein bij het kasteel van Vincennes zal het startschot om 10.00 gelost worden. De route zal u langs prachtige bezienswaardigheden en symbolische monumenten brengen. Nog meer motivatie om door te lopen! De tijdslimiet voor deze halve marathon is 02:50:00. Wat zeker voor een geoefende loper geen obstakel hoeft te zijn. Als de halve marathon binnen de tijd wordt uitgelopen, krijgt u een mooi diploma.

Dag 4 - maandag, 11 maart 2019

De laatste dag van de reis. U kunt deze dag nogmaals genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet voordat u uitcheckt uit het hotel. U heeft hierna de keuze om op eigen gelegenheid de stad nog te verkennen, diverse bezienswaardigheden te bezoeken of naar huis te keren.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!


Evenement details
Startdatum 10 maart 2019
Starttijd 10:00:00
Start 75012 Paris, France
Finish 75012 Paris, France
Tijdslimiet 02:50:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. Deelnemers 30.000
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Highlights
Bois de Vincennes, Bastille, Hotel de Ville en Opera.
Weersomstandigheden
De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 13 graden.
Verzorging
Om de 5 km mineraalwater en fruit.
Herinnering
Iedere finisher ontvangt een diploma.
Marathon-expo
Hall de la Pinede (Bois de Vincennes) welke is geopend op vrijdag en zaterdag 10.00-19.00.
Pastaparty
Niet bekend.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Ibis Styles Paris Republique
Prijs per supporter vanaf € 230,00
Prijs per deelnemer vanaf € 295,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Eigen vervoer

Inclusief in het arrangement
  • 3 hotelovernachtingen in Hotel Ibis Styles Paris Republique (***)
  • Dagelijks ontbijtbuffet.
  • Startbewijs (bij deelnemer)

Exclusief in het arrangement
  • Verzekeringen 
  • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
Ibis Styles Paris Republique

Het ibis Styles Paris République is ideala gelegen in het centrum van Parijs, dichtbij de treinstations Gare de l'Est, Gare du Nord en Gare de Lyon en op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs.

De comfortabele kamers hebben airconditioning en een flatscreen-tv. 

Met de 5 nabijgelegen metrolijnen heeft u gemakkelijk toegang tot de Notre Dame, de Montmartre, de Opéra Garnier, de Bastille, het Louvre, de etnische winkels aan Boulevard de Strasbourg en de Passage Brady ('Klein India'), evenals de levendige cafés langs het Canal St-Martin.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 31 december 2018 (over 4 maanden)