For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Great Wall Marathon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Frankfurt-Beijing met Lufthansa.   Rechtstreekse vluchten zijn alleen mogelijk met een minimum verblijf van 6 nachten in China.
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • Ruimbagage (koffer) á 23 kg
 • Transfer luchthaven-hotel v.v. (alleen aankomst 15 mei, vertrek 20 mei)
 • Pakket volgens hierboven beschreven programma , exclusief excursies Qing Tombs, City of Emperors & Summer Palace Giant Panda.
 • 5 overnachtingen in 3,5-sterrenhotels op basis van 2 personen in 2 persoonskamer
 • De beschreven maaltijden per dag
 • Racepakket inclusief startnummer, chip, t-shirt, certificaat en een massage na de race.
 • Guide book voor de Great Wall Marathon.
 • Lokale reisbegeleiding 

 


De Great Wall Marathon wordt gelopen in China en is één van de zwaarste en meest buitengewone hardloopwedstrijden van het jaar. Het is een extreme marathon en wordt daarom ook een Adventure Marathon genoemd. Gedurende ongeveer 7 km is de Chinese Muur het decor. Steile trappen, kronkelpaden waar de trappen ontbreken, stukken vlakke muur, het komt allemaal voorbij tijdens het parcoursgedeelte over de muur. Het prachtige landschap is een verademing om naar te kijken. Ondanks het zware parcours is deze marathon een marathon om van te genieten. Waar u ook kijkt, ziet u deze prachtige Muur over de bergen lopen.

Inschrijving Great Wall Marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Loopreizen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in China, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op deze buitengewone hardloopwedstrijd. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

LET OP: Halve Marathon of de 8.5K is ook mogelijk. Indien gewenst kunt u deze afstand aangeven in het veld  'opmerkingen'  tijdens het boeken.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 14 maart 2019 (over 6 maanden)

Dag 1 - dinsdag, 14 mei 2019

Heenvlucht Amsterdam- Frankfurt 14:50-15:55 Na de tussenstop in Frankfurt vliegt u door naar Peking. Vertrek vanaf Frankfurt is om 17:20, aankomst in Peking(Beijing) is om 08:30. De uitvoerende maatschappij van uw vlucht is Lufthansa. Rechtstreekse vluchten met zijn alleen mogelijk vanaf een minimum van 6 nachten verblijf in China.

Dag 2 - woensdag, 15 mei 2019

Welkom in Beijing! Vandaag komt u vroeg aan in Beijing, 08:30 plaatselijke tijd. In de aankomsthal zijn er personen die u de weg wijzen naar de bus. Na het inchecken bij uw hotel ontvangt u een goodiebag. Bekijk bij aankomst in het hotel direct even het informatiebord voor de contactgegevens van uw tour guide. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding in Beijing. Op deze dag zijn geen maaltijden inclusief.

Dag 3 - donderdag, 16 mei 2019

Great Wall Marathon route verkenning Vandaag staat er een vroeg vertrek richting de Great Wall op het programma om de route te verkennen. U dient uit te checken bij het hotel voor vertrek. Het ontbijt wordt meegegeven in een box omdat het vertrek dermate vroeg is dat er geen gebruik gemaakt kan worden van het ontbijtbuffet in het hotel. Van alle lopers wordt verwacht om de 3,5 KM te lopen van het Huangyaguan gedeelte mee te lopen, welke onderdeel is van de marathon. Supporters mogen mee tijdens de verkenning, alleen is hiervoor wel een goede basisconditie vereist. Een sandwich lunch is inbegrepen. Na de lunch kan er ingecheckt worden bij het hotel in de stad van Jixian. Jixian ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Huangyaguan. De namiddag is ter vrije besteding. Later op de avond komt men weer bijeen voor een gezamenlijk diner. Hier kunt u genieten van lokale gerechten. Zowel ontbijt, lunch als diner zijn inbegrepen.

Dag 4 - vrijdag, 17 mei 2019

Relaxen en voorbereiden Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding in voorbereiding op de grote dag. Een bezoek aan de lokale sferen van Jixian of deelnemen aan de Qing Tombs Tour (€85 pp) behoren ook tot de mogelijkheden. Bij deelname aan de tour is de lunch inbegrepen. Bij het diner kunt u koolhydraatrijke gerechten eten. Ontbijt en diner zijn op deze dag standaard inbegrepen.

Dag 5 - zaterdag, 18 mei 2019

De grote dag! Vandaag is de grote dag! Na een vroeg ontbijt staat het vertrek vanuit Jixian gepland rond 05:00 om richting Huangyaguan te vertrekken. Ook hier dient u voor het vertrek uit te checken bij het hotel. Na een warming-up en speeches van van lokale officials gaat het evenement van start om 07:30. Sandwich lunches worden verzorgd voor iedereen. Er zijn bussen die lopers terugbrengen naar Beijing tussen 12:00 en 16:30. Een 20 minuten durende massage is inbegrepen na de race. Ontbijt en lunch zijn op deze dag inclusief.

Dag 6 - zondag, 19 mei 2019

Ontdek Beijing, excursies en de marathon party Vandaag heeft u een dag op het programma staan die in het teken van herstel staat. Uitslapen, shoppen in Silk Alley of Beijing verkennen behoren tot de mogelijkheden van vandaag. Vandaag zijn er ook twee excursies waaraan u kunt deelnemen. The city of emperor tour (€ 65) of een bezoek aan Giant Panda Summer Palace (€55) buiten Beijing zijn de excursies waaruit u kunt kiezen. `S avonds zal er een gezamenlijk diner plaatsvinden voor 'the big celebration dinner'. Alle deelnemers zullen worden opgehaald bij hun hotel en naar de betreffende locatie worden gebracht.

Dag 7 - maandag, 20 mei 2019

De laatste dag Om 10:30 vertrekt uw vlucht van Beijing naar Frankfurt. Aankomst in Frankfurt is om 14:35. Om 16:10 vertrekt uw vlucht vanuit Frankfurt terug naar Amsterdam. De verwachtte aankomsttijd in Amsterdam is om 17:25. De transfer naar de luchthaven is inclusief (alleen op 20 mei)

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 18 mei 2019
Starttijd 07:30:00
Start Huang Ya Guan Lu, Jixian, Tianjin Shi, China
Finish Huang Ya Guan Lu, Jixian, Tianjin Shi, China
Tijdslimiet 08:00:00
Tijdsregistratie Chip
Tijdsregistratie Chip
Parcoursbeschrijving
Er zijn Kilometer borden geplaatst op elke kilometer langs de route. De borden zijn met een kleur gecodeerd volgens de afstand die ze vertegenwoordigen. De borden geeft de afstand in mijlen aan.
Highlights
De Chinese muur, Huangyaguan Village, Duanzhuang Village
Weersomstandigheden
De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 10 en 12 graden celsius in deze tijd van het jaar.
Verzorging
Om de 4 km zijn er stands met water. Enkele stands hebben energie dranken, bananen en sponsen beschikbaar.
Herinnering
Alle finishers ontvangen een medaille als herinnering aan deze fantastische marathon.
Marathon-expo
Er is geen Expo georganiseerd voor deze marathon. Uw startnummer krijgt u in het hotel (geleverd in een goodiebag)
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Great Wall Hotels
Prijs per supporter vanaf € 1.950,00
Prijs per deelnemer vanaf € 1.950,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Frankfurt-Beijing met Lufthansa.   Rechtstreekse vluchten zijn alleen mogelijk met een minimum verblijf van 6 nachten in China.
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • Ruimbagage (koffer) á 23 kg
 • Transfer luchthaven-hotel v.v. (alleen aankomst 15 mei, vertrek 20 mei)
 • Pakket volgens hierboven beschreven programma , exclusief excursies Qing Tombs, City of Emperors & Summer Palace Giant Panda.
 • 5 overnachtingen in 3,5-sterrenhotels op basis van 2 personen in 2 persoonskamer
 • De beschreven maaltijden per dag
 • Racepakket inclusief startnummer, chip, t-shirt, certificaat en een massage na de race.
 • Guide book voor de Great Wall Marathon.
 • Lokale reisbegeleiding 

 


Exclusief in het arrangement
 • Genoemde excursies
 • Verzekeringen
 • Visum kosten (zelf regelen)
 • Eenpersoonskamer toeslag € 285,-
 • Eenmalig € 2,50 calamiteitenfonds

 

Verblijf (1 hotel)
Great Wall Hotels

Informatie over de hotels is nog niet bekend.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 14 maart 2019 (over 6 maanden)