Great Wall Marathon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-München-Beijing met Lufthansa.   Rechtstreekse vluchten zijn ook mogelijk.
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • Ruimbagage (koffer) á 23 kg
 • Pakket volgens hierboven beschreven programma , ex excursies.
 • 5 overnachtingen in 3-, 4- of 5-sterrenhotels op basis van 2personen in 2 persoonskamer
 • De beschreven maaltijden per dag
 • Racepakket inclusief startnummer, chip, t-shirt, certificaat en een massage na de race.
 • Guide book voor de Great Wall Marathon.

De Great Wall Marathon wordt gelopen in China en is één van de zwaarste en meest buitengewone hardloopwedstrijden van het jaar. Het is een extreme marathon en wordt daarom ook een Adventure Marathon genoemd. Gedurende ongeveer 7 km is de Chinese Muur het decor. Steile trappen, kronkelpaden waar de trappen ontbreken, stukken vlakke muur, het komt allemaal voorbij tijdens het parcoursgedeelte over de muur. Het prachtige landschap is een verademing om naar te kijken. Ondanks het zware parcours is deze marathon een marathon om van te genieten. Waar u ook kijkt, ziet u deze prachtige Muur over de bergen lopen.

Inschrijving Great Wall Marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Loopreizen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in China, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op deze buitengewone hardloopwedstrijd. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

LET OP: Halve Marathon of de 8.5K is ook mogelijk. Indien gewenst kunt u deze afstand aangeven in het veld  'opmerkingen'  tijdens het boeken.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - dinsdag, 15 mei 2018

Heenvlucht Amsterdam- Frankfurt 14:50-15:55 Na de tussenstop in München vliegt u door naar Peking. Vertrek vanaf Frankfurt is om 17:00, aankomst in Peking(Beijing) is om 08:30. De uitvoerende maatschappij van uw vlucht is Lufthansa. Rechtstreekse vluchten met China Southern Airlines zijn mogelijk. Toeslag bedraagt € 100 pp. U vliegt dan 22 mei terug om 00.30 uur. Rechtstreeks met KLM is ook mogelijk, toeslag op aanvraag.

Dag 2 - woensdag, 16 mei 2018

Welkom in Beijing! Vandaag komt u vroeg aan in Beijing, 08:30 plaatselijke tijd. In de aankomsthal zijn er personen die u de weg wijzen naar de bus. Na het inchecken bij uw hotel ontvangt u een goodiebag. Bekijk bij aankomst in het hotel direct even het informatiebord voor de contactgegevens van uw tour guide. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding in Beijing.

Dag 3 - donderdag, 17 mei 2018

Great Wall Marathon route verkenning Vandaag staat er een vroeg vertrek richting de Great Wall op het programma om de route te verkennen. U dient uit te checken bij het hotel voor vertrek. Het ontbijt wordt meegegeven in een box omdat het vertrek dermate vroeg is dat er geen gebruik gemaakt kan worden van het ontbijtbuffet in het hotel. Van alle lopers wordt verwacht om de 3,5 KM te lopen van het Huangyaguan gedeelte mee te lopen, welke onderdeel is van de marathon. Supporters mogen mee tijdens de verkenning, alleen is hiervoor wel een goede basisconditie vereist. Een sandwich lunch is inbegrepen. Na de lunch kan er ingecheckt worden bij het hotel in de stad van Jixian. Jixian ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Huangyaguan. De namiddag is ter vrije besteding. Later op de avond komt men weer bijeen voor een gezamenlijk diner. Hier kunt u genieten van lokale gerechten. Zowel ontbijt, lunch als diner zijn inbegrepen.

Dag 4 - vrijdag, 18 mei 2018

Relaxen en voorbereiden Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding in voorbereiding op de grote dag. Een bezoek aan de lokale sferen van Jixian of deelnemen aan de Qing tombes toer behoren ook tot de mogelijkheden. Bij deelname aan de tour is de lunch inbegrepen. Bij het diner kunt u koolhydraatrijke gerechten eten.

Dag 5 - zaterdag, 19 mei 2018

De grote dag! Vandaag is de grote dag! Na een vroeg ontbijt staat het vertrek vanuit Jixian gepland rond 05:00 om richting Huangyaguan te vertrekken. Ook hier dient u voor het vertrek uit te checken bij het hotel. Na een warming-up en speeches van van lokale officials gaat het evenement van start om 07:30. Sandwich lunches worden verzorgd voor iedereen. Er zijn bussen die lopers terugbrengen naar Beijing tussen 12:00 en 17:30. Een 20 minuten durende massage is inbegrepen na de race.

Dag 6 - zondag, 20 mei 2018

Ontdek Beijing, excursies en de marathon party Vandaag heeft u een dag op het programma staan die in het teken van herstel staat. Uitslapen, shoppen in Silk Alley of Beijing verkennen behoren tot de mogelijkheden van vandaag. Vandaag zijn er ook twee excursies waaraan u kunt deelnemen. The city of emperor tour of een bezoek aan Giant Panda Summer Palace buiten Beijing zijn de excursies waaruit u kunt kiezen. `S avonds zal er een gezamenlijk diner plaatsvinden voor 'the big celebration dinner'. Alle deelnemers zullen worden opgehaald bij hun hotel en naar de betreffende locatie worden gebracht.

Dag 7 - maandag, 21 mei 2018

De laatste dag Om 12:50 vertrekt uw vlucht van Beijing naar München. Aankomst in München is om 17:00. Om 18:55 vertrekt uw vlucht vanuit München terug naar Amsterdam. De verwachtte aankomsttijd in Amsterdam is om 20:25. LET OP: de vertrek transfer naar de luchthaven is niet inbegrepen, maar kan wel tegen een meerprijs worden geboekt.


Evenement details
Startdatum 19 mei 2018
Starttijd 07:30:00
Start Huangyaguan
Finish Yin en Yang plein
Tijdslimiet 08:00:00
Tijdsregistratie Chip
Parcoursbeschijving Er zijn Kilometer borden geplaatst op elke kilometer langs de route. De borden zijn met een kleur gecodeerd volgens de afstand die ze vertegenwoordigen. De borden geeft de afstand in mijlen aan.
Highlights De Chinese muur, Huangyaguan Village, Duanzhuang Village
Weersomstandigheden De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 10 en 12 graden celsius in deze tijd van het jaar.
Verzorging Om de 4 km zijn er stands met water. Enkele stands hebben energie dranken, bananen en sponsen beschikbaar.
Herinnering Alle finishers ontvangen een medaille als herinnering aan deze fantastische marathon.
Marathon-expo Er is geen Expo georganiseerd voor deze marathon. Uw startnummer krijgt u in het hotel (geleverd in een goodiebag)
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: voor nu op aanvraag
Prijs per deelnemer: voor nu op aanvraag


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-München-Beijing met Lufthansa.   Rechtstreekse vluchten zijn ook mogelijk.
Alle luchthavenbelastingen.
Ruimbagage (koffer) á 23 kg
Pakket volgens hierboven beschreven programma , ex excursies.
5 overnachtingen in 3-, 4- of 5-sterrenhotels op basis van 2personen in 2 persoonskamer
De beschreven maaltijden per dag
Racepakket inclusief startnummer, chip, t-shirt, certificaat en een massage na de race.
Guide book voor de Great Wall Marathon.

Exclusief: Genoemde excursies
Transfer hotel-airport (taxi tegen redelijke tarieven)
Verzekeringen
Visum kosten (zelf regelen)
Eenpersoonskamer toeslag € 260,-
Eenmalig € 2,50 calamiteitenfonds

 

Verblijf
 • Great Wall Marathon accomodatie foto 1
  • Great Wall Marathon accomodatie foto 1 groot
 • Great Wall Marathon accomodatie foto 2
  • Great Wall Marathon accomodatie foto 2 groot
 • Great Wall Marathon accomodatie foto 3
  • Great Wall Marathon accomodatie foto 3 groot

Hotelnamen nog niet bekend.
Het zijn prima 3-sterrenhotels in Beijing en Jixian.


Let op!

De inschrijving sluit op 10 februari 2018