For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Dublin Marathon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Dublin met Ryan Air
 • 10 kg handbagage
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • 3 hotelovernachtingen in hotel Herbert Park Ballsbridge op basis van   logies
 • Startbewijs (indien deelnemer).

 


Marathon van Dublin

In het najaar van 2018 wordt de Dublin Marathon gehouden. Ook dit jaar weer vindt de race plaats in de historische straten van deze Ierse hoofdstad. Deze marathon is de op drie na grootste marathon van Europa en trekt jaarlijks 14.000 deelnemers met meer dan 60 verschillende nationaliteiten aan. De Dublin Marathon wordt ook wel de ‘Vriendelijke Marathon’ genoemd door de warme en vriendelijke aanmoediging van het publiek.

Op de route kan onder meer genoten worden van de prachtige parken die Ierland te bieden heeft. De route gaat dwars door Phoenix Park, één van de grootste in het centrum gelegen parken in Europa. Het park staat bekend om de loslopende wilde herten. Daarnaast gaat de route ook langs de Dublin Zoo en de University College Dublin en over het Grand Canal. De route is voornamelijk vlak en dus een uitstekende marathon om persoonlijke looptijden te verbeteren.

Inschrijving Dublin Marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam – Dublin met Ryan Air, 3 overnachtingen in het hotel Herbert Park Hotel (****) en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 05 juni 2018 (2 maanden geleden)

Dag 1 - Vrijdag 26 oktober 2018

(Meer of minder dagen is optioneel) U vliegt met Ryan Air van Amsterdam naar Dublin. U vertrekt om 10.00 en landt om 10.40 Eenmaal in Dublin aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar het hotel Herbert Park Hotel (****) te gaan. De dag is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Bezoek bijvoorbeeld het historische Kilmainham Goal Museum of volg één van de ruim 60 rondleidingen en excursies rond de stad.

Dag 2 - Zaterdag 27 oktober 2018

U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen tijdens de Expo. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Irish Whiskey Museum of wandel door de National Botanic Gardens.

Dag 3 - Zondag 28 oktober 2018

De dag van de marathon! Om 09.00 zal het startschot klinken. U heeft 7 uur om de finish over te komen, maar doordat dit parcour relatief vlak is, is het een uitstekende gelegenheid om uw persoonlijke tijd te verbeteren. De route brengt u langs prachtige bezienswaardigheden en door de historische straten. Zo kunt u tijdens de race het authentieke Dublin ervaren.

Dag 4 - Maandag 29 oktober 2018

De dag na de marathon. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. Rust lekker uit of maak gebruik van de gelegenheid om deze historische stad te verkennen. U dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven te gaan. Om 18.35 vertrekt u met Ryan Air naar Amsterdam, waar u rond 21.20 zal landen. Heeft u de Dublin Marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 28 oktober 2018
Starttijd 09:00:00
Start Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland
Finish Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland
Tijdslimiet 07:00:00
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Max. Deelnemers geen maximum
Tijdsregistratie via een ChampionChip
Parcoursbeschrijving
De Dublin Marathon kent voornamelijk een vlak parcours. De marathon begint en eindigt in de buurt van het centrum. De condities en omstandigheden zijn ideaal om een marathon te lopen.
Weersomstandigheden
De gemiddelde temperatuur in oktober ligt tussen de 12 en 14 graden Celsius. Ideale omstandigheden voor het lopen van een marathon.
Verzorging
Op 10 verschillende plaatsen langs het parcours wordt water uitgedeeld. Bij deze verzorgingsposten kunt u Lucozade Sports drink verkrijgen. Dit wordt uitgegeven in flesjes van 380 ml (smaak sinaasappel)
Marathon-expo
Main Hall of the Royal Society vrijdags van 12.00 uur tot 19.00 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 19.00 uur
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Herbert Park Hotel  
Prijs per supporter vanaf € 465,00
Prijs per deelnemer vanaf € 540,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Dublin met Ryan Air
 • 10 kg handbagage
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • 3 hotelovernachtingen in hotel Herbert Park Ballsbridge op basis van   logies
 • Startbewijs (indien deelnemer).

 


Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen.
 • Ontbijt (ter plaatse in hotel bij te boeken)
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
Herbert Park Hotel  

Dit hotel biedt uitzicht op het Herbert Park van 19 hectare en ligt op 100 meter van de The Royal Dublin Society.  Dit stijlvolle, moderne hotel heeft een bekroond restaurant met roomservice die 24 uur per dag beschikbaar is.

De moderne kamers met airconditioning van het Herbert Park Hotel zijn ingericht in lichte kleuren en hebben grote ramen. Ze beschikken over een tv, een kluisje en een eigen badkamer met haardroger. 

Restaurant Pavilion biedt uitzicht op het park en serveert moderne, internationale en Ierse gerechten, met onder meer verse zeevruchten. Het hotel ligt aan de belangrijkste busroute naar het centrum van de stad.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 05 juni 2018 (2 maanden geleden)