Pisa City Marathon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retouvlucht Amsterdam-Pisa v.v. met Transavia 
 • Alle luchthavenbelastingen 
 • 10 kg handbagage
 • 3 overnachtingen in hotel Grand Bonanno 
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs marathon (bij deelnemersprijs)

Pisa City Marathon

De Pisa Marathon is typisch een evenement voor degenen die aan het einde van het jaar nog een marathon door een prachtige stad willen lopen. Monumentale gebouwen, de rivier de Arno en natuurlijk de scheve toren van Pisa zorgen telkens voor een geweldige aanblik. Dit is zeker een marathon die hoog op het lijstje staat van mensen die zowel het sportieve als het culturele willen samenvoegen. In Italië is Pisa dan ook één van de mooiste steden om te bezoeken. Om er dan ook een marathon te lopen maakt het helemaal speciaal. Tijdens het marathon weekend wordt er ook een halve marathon gelopen.

Inschrijving Pisa City Marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam - Pisa met Transavia, 2 overnachtingen in het Grand Hotel Bonanno (****) inclusief een dagelijks ontbijtbuffet en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Loopreizen zorgt ervoor dat zowel de loper als de supporter een prima verblijf heeft. Zeker voor de loper op zoek is naar een marathon buitenland en een culturele inslag, is dit een uitstekende marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze mooie ervaring.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Pisa, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - vrijdag, 14 december 2018

De dag begint met een vlucht van Amsterdam naar Pisa met Transavia (07:30-09:25) en u dient op eigen gelegenheid naar hotel Grand Bonanno te gaan. De dag is nog jong, dus u heeft nog genoeg tijd om in de middag uw startnummer op te halen tijdens de Expo. Daarnaast kunt mooi genieten van de stad Pisa met al haar bezienswaardigheden en vele restaurantjes. Meer of minder dagen is optioneel. Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag.

Dag 2 - zaterdag, 15 december 2018

Deze is dag is ter vrije besteding. Op deze dag kunt u ook uw startbewijs ophalen. Natuurlijk kunt u in 1 van de vele restaurants in de avond pasta gaan eten.

Dag 3 - zondag, 16 december 2018

De dag waar het allemaal om draait, de dag van de Marathon van Pisa. Geniet tijdens de loop van de schitterende highlights als de Toren van Pisa, de bruggen over de Arno rivier en vele andere monumentale gebouwen. Tijdens de loop zijn er genoeg mogelijkheden voor water, sportdranken of fruit. Bij het uitlopen van de marathon krijgt u een mooi certificaat als aandenken.

Dag 4 - maandag, 17 december 2018

De dag na de marathon. U dient vandaag uit te checken uit het hotel en op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam (21:00-23:15) te gaan. Vanwege de tijd heeft u genoeg tijd om bij te komen van de inspanning van gisteren en lekker na te genieten in de mooi stad Pisa.


Evenement details
Startdatum 16 december 2018
Starttijd 09:00:00
Start Piazza Duomo
Finish Piazza Duomo
Tijdslimiet 06:30:00
Tijdsregistratie Champion Chip
Highlights De scheve toiren, rivier de Arno, monumentale gebouwen.
Weersomstandigheden Mild. Tempretatuur 's morgens vroeg rond de 10 graden.
Verzorging Om de 5 km diverse stands met sportdranken, water en fruit.
Herinnering Certificaat
Marathon-expo Via F Chiarugi, sportveld CUS Pisa geopend vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 325,00
Prijs per deelnemer: € 385,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retouvlucht Amsterdam-Pisa v.v. met Transavia 
Alle luchthavenbelastingen 
10 kg handbagage
3 overnachtingen in hotel Grand Bonanno 
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs marathon (bij deelnemersprijs)

Exclusief:
Verzekeringen
Calamiteitenfonds € 2,50
 

Verblijf
 • Pisa City Marathon accomodatie foto 1
  • Pisa City Marathon accomodatie foto 1 groot
 • Pisa City Marathon accomodatie foto 2
  • Pisa City Marathon accomodatie foto 2 groot
 • Pisa City Marathon accomodatie foto 3
  • Pisa City Marathon accomodatie foto 3 groot

Grand Hotel Bonanno (****)

Het Grand Hotel Bonanno ligt een rustig gedeelte van Pisa, op 10 minuten lopen van de scheve toren. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en heeft ruime kamers met Sky TV, airconditioning en een minibar. Het Grand Hotel heeft een tuin en terras. In het restaurant met moderne bar worden een ontbijtbuffet geserveerd en typisch Toscaanse gerechten voor het diner. Bij de receptie van het Bonanno zijn gratis kranten beschikbaar. Het hotel verhuurt ook fietsen. Het Grand Hotel Bonanno ligt op 500 meter van treinstation Pisa San Rossore. De luchthaven bevindt zich 3 km verderop.


Let op!

De inschrijving sluit op 16 november 2018