Inschrijving GeslotenHardlopers van over de hele wereld komen naar dit prachtige eiland voor deze marathon! Tijdens uw loop doorkruist u de oude stad van Palma de Mallorca en u passeert hier verschillende bezienswaardigheden zoals de haven en de kathedraal. Er is een marathon, halve marathon en een 10 km loop.

Inschrijving marathon van Mallorca

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen de marathon op Mallorca beleven. Twijfel niet en schrijf u in voor een arrangement! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens uw verblijf op dit heerlijke eiland, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Arrangement Details

Meer of minder dagen is optioneel!
Dag 1: U vertrekt op donderdag 12-10-2017  Vlucht Amsterdam-Palma de Mallorca (12:40-15:05). Daarna heeft u een transfer naar Playa de Palma.

Dag 2: Ter vrije betseding

Dag 3: Ter vrije besteding. Vandaag kan u het startnummer van uw afstand ophalen.

Dag 4: Marathon/Halve Marathon en 10 KM van Mallorca.

Dag 5: Ter vrije besteding.

Dag 6: U vertrekt op dinsdag 17-10-2016 Transfer naar luchthaven voor de terugvlucht Palma de Mallorca-Amsterdam (22:00-00:30).

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 595,00
Prijs per deelnemer: € 680,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief: 
Retourvlucht Amsterdam-Palma de Mallorca v.v. met Transavia.
Alle luchthavenbelastingen. 
15 kg ruimbagage
5 overnachtingen in Hotel Helios
Dagelijks ontbijtbuffet
Transfer luchthaven-hotel v.v. 
Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
Verzekeringen. 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Evenement details

Startdatum 15 oktober 2017
Starttijd 09:00:00
Start Parc de la Mar
Finish Parc de la Mar
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Highlights Palma de Mallorca, mooie indrukwekkende hoge gebouwen in de binnenstad.
Weersomstandigheden De gemiddelde temperatuur in deze tijd van het jaar ligt gemiddeld tussen de 14 en 18 graden Celsius.
Verzorging Om de 3 KM treft u een verzorgingsstation. Ook is er langs het parcours medische
Herinnering Niet bekend.
Marathon-expo Het startbewijs kan worden opgehaald met het bewijs van registratie bij Parc de la Mar, onder de kathedraal op de volgende tijden: vrijdag 13 oktober 2017: 11:00 - 19:00 zaterdag 14 oktober 2017: 11:00 - 19:00

Verblijf

  • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 1
    • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 1 groot
  • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 2
    • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 2 groot
  • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 3
    • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 3 groot

Helios (***)

Deze accommodatie ligt op 2 minuten lopen van het strand. Helios Mallorca bevindt zich te midden van tuinen en dicht bij het strand van Palma. Het biedt kamers met airconditioning en een balkon, en een buitenbad met een zonneterras.

Hotel Helios Mallorca beschikt verder over een binnenzwembad, minigolf- en tafeltennisfaciliteiten, en een dagelijks amusementsprogramma.

Dit charmante hotel is goed uitgerust om fietsliefhebbers te verwelkomen. Er is een grote garage voor de fietsen en een ruimte om ze schoon te maken.

Het buffetrestaurant heeft een open keuken en serveert diverse regionale en internationale gerechten. Tijdens de zomermaanden worden er ook drankjes en hapjes geserveerd op het terras.

Hotel Helios Mallorca bevindt zich naast het Aquarium van Palma. Net buiten het hotel vertrekken er bussen naar onder meer het centrum van Palma en de luchthaven Palma de Mallorca.

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 15 september 2017