Palma de Mallorca Marathon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Palma de Mallorca v.v. met Transavia.
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 15 kg ruimbagage
 • 5 overnachtingen in Hotel Helios
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Transfer luchthaven-hotel v.v. 
 • Startbewijs (indien deelnemer).

Palma de Mallorca Marathon

Hardlopers van over de hele wereld komen naar dit prachtige eiland voor deze marathon! Tijdens uw loop doorkruist u de oude stad van Palma de Mallorca en u passeert hier verschillende bezienswaardigheden zoals de haven en de kathedraal. Er is een marathon, halve marathon en een 10 km loop. Zeker de marathon is het aanraden waard als het in uw vermogen ligt. Het parcours, de weersomstandigheden en de organisatie van de marathon maken dit een prachtige marathon.

Inschrijving Mallorca marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam - Palma de Mallorca met Transavia, 5 overnachtingen in Hotel Helios (***), dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - donderdag, 11 oktober 2018

U vliegt van Amsterdam naar Palma de Mallorca (12:40-15:05). Daarna heeft u een transfer naar Playa de Palma. Als u helemaal bent gesetteld in het hotel kunt u gelijk beslissen waar u gaat eten in de avond. Gelukkig zijn er vele opties om uit te kiezen, zeker als u fan bent van de Spaanse keuken. Na een dag vol met reizen kunt in de nacht genieten van een welverdiende nachtrust.

Dag 2 - vrijdag, 12 oktober 2018

Aangezien overmorgen pas de marathon van start gaat, kunt u vandaag de dag helemaal indelen naar uw wensen. Geniet van alles wat Mallorca u te bieden heeft, of het nou het water, strand of de natuur is. Tevens is het vandaag al mogelijk om het startbewijs te kunnen ophalen.

Dag 3 - zaterdag, 13 oktober 2018

De dag voor de marathon. Ook vandaag kan u het startbewijs voor de race ophalen. Verder kunt u zelf de dag naar wens inrichten. Zorg wel voor een goede nachtrust, want morgen is de grote dag!

Dag 4 - zondag, 14 oktober 2018

De dag van de marathon! Dit is het moment waarnaar u heeft uitgekeken. Klokslag 09:00 zal het startklok klinken en kunt u genieten van het prachtige parcours. De weersomstandigheden zijn uitstekend rond deze tijd voor u en uw reisgenoten.

Dag 5 - maandag, 15 oktober 2018

De dag na de marathon. Geniet samen met uw reisgenootschap na van een fantastische dag. U heeft nog een hele dag om het het eiland verder te verkennen, dus maak hier goed gebruik van.

Dag 6 - dinsdag, 16 oktober 2018

Vandaag is de dag om terug te gaan. Gelukkig gaat de vlucht pas om 22:00, dus kunt u lekker het gemak uw spullen pakken en nog een hele dag op Mallorca verblijven. Met een mooie ervaring rijker stapt u in de avond het vliegtuig in. Heeft u deze (loopreis) al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis.


Evenement details
Startdatum 14 oktober 2018
Starttijd 09:00:00
Start Parc de la Mar
Finish Parc de la Mar
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Highlights Palma de Mallorca, mooie indrukwekkende hoge gebouwen in de binnenstad.
Weersomstandigheden De gemiddelde temperatuur in deze tijd van het jaar ligt gemiddeld tussen de 14 en 18 graden Celsius.
Verzorging Om de 3 KM treft u een verzorgingsstation. Ook is er langs het parcours medische
Herinnering Niet bekend.
Marathon-expo Het startbewijs kan worden opgehaald met het bewijs van registratie bij Parc de la Mar, onder de kathedraal op de volgende tijden: vrijdag 12 oktober 2018: 11:00 - 19:00 zaterdag 13 oktober 2018: 11:00 - 19:00
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 525,00
Prijs per deelnemer: € 590,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief: 
Retourvlucht Amsterdam-Palma de Mallorca v.v. met Transavia.
Alle luchthavenbelastingen. 
15 kg ruimbagage
5 overnachtingen in Hotel Helios
Dagelijks ontbijtbuffet
Transfer luchthaven-hotel v.v. 
Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
Verzekeringen. 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Verblijf
 • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 1
  • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 1 groot
 • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 2
  • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 2 groot
 • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 3
  • Palma de Mallorca Marathon accomodatie foto 3 groot

Helios (***)

Deze accommodatie ligt op 2 minuten lopen van het strand. Helios Mallorca bevindt zich te midden van tuinen en dicht bij het strand van Palma. Het biedt kamers met airconditioning en een balkon, en een buitenbad met een zonneterras.

Hotel Helios Mallorca beschikt verder over een binnenzwembad, minigolf- en tafeltennisfaciliteiten, en een dagelijks amusementsprogramma.

Dit charmante hotel is goed uitgerust om fietsliefhebbers te verwelkomen. Er is een grote garage voor de fietsen en een ruimte om ze schoon te maken.

Het buffetrestaurant heeft een open keuken en serveert diverse regionale en internationale gerechten. Tijdens de zomermaanden worden er ook drankjes en hapjes geserveerd op het terras.

Hotel Helios Mallorca bevindt zich naast het Aquarium van Palma. Net buiten het hotel vertrekken er bussen naar onder meer het centrum van Palma en de luchthaven Palma de Mallorca.


Let op!

De inschrijving sluit op 14 september 2018