For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Moskou Marathon

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam - Moskou v.v. met KLM
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 4 overnachtingen in hotel Kebur Palace (****) 
 • 23 kg ruimbagage
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs (bij deelnemer)


Moskou, de hoofdstad van Rusland, is een metropool bij uitstek. Moskou is voor Rusland de belangrijkste stad van het land, waar politiek, bestuurlijk, economisch en cultureel termen zijn die centraal staan in deze stad. Het gezegde ‘alle wegen leiden naar Rome’ kan in Rusland beter op een andere manier geformuleerd worden, namelijk ‘alle wegen leiden naar Moskou’. De geschiedenis van Moskou heeft zeker zijn sporen achtergelaten in de stad en dat is te zien aan de architectuur en cultuur. Het eerst wat naar boven komt bij mensen, wanneer ze aan Moskou denken, is het Rode Plein met daaraan liggend het Kremlin. Rood heeft in Rusland twee betekenissen, namelijk die van de kleur rood en het betekent ‘mooi’. Sinds een aantal jaar organiseert de stad een jaarlijks sportevenement, namelijk de marathon. De marathon van Moskou is zeer indrukwekkend, die mede door de omgeving die historisch een diepe indruk achter laat. De start van deze marathon is bij de St. Basil Kathedraal en gaat via de boulevard van de Moskwa rivier en het reusachtige Kremlin naar de finish op het Rode Plein. Wilt u ook door het prachtige Moskou lopen met historische bezienswaardigheden op de achtergrond? Meld je dan bij ons voor de marathon in Moskou.

Inschrijving marathon van Moskou

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachting zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze unieke marathon van Moskou ervaren. Leid voor jou ook de weg naar Moskou? Bekijk dan onze arrangementen voor zowel deelnemers als toeschouwers. 
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Moskou, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 23 juli 2018 (3 weken geleden)

Dag 1 - vrijdag, 21 september 2018

Om 11.45 uur wordt er gevlogen met een toestel van KLM naar Moskou. Vervolgens landt het vliegtuig rond 16.00 in Moskou. Eenmaal aangekomen in Moskou, dient u op eigen gelegenheid naar het hotel Kebur Palace (****) te gaan. Daar kunt u bijkomen van de vliegreis. Aangezien de nacht nog jong is, kunt u altijd nog een kijkje nemen in de stad voor een hapje of een drankje. De Russische keuken wordt gekenmerkt door haar eenvoud. Een stoofpot, koolsoep (Sjtsji) of gekookt vlees in gelei (Kholodets) zijn typische Russische gerechten.

Dag 2 - zaterdag, 22 september 2018

Een vrije dag in het programma. Het enige wat er op deze dag gedaan moet worden, is het startbewijs ophalen bij de organisatie. Voor de rest van de dag heeft iedereen de tijd om zijn eigen manier Moskou te ontdekken. Een aantal bezienswaardigheden in Moskou, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, zijn: het Rode Plein, de St. Basil kathedraal, winkelcentra Gum en Tsum, het Kremlin, het Alexanderpark en het Bolsjoj theater. Er wordt zeker aangeraden om met de metro te reizen in Moskou. Elke dag vervoert de metro van Moskou miljoenen reizigers, meer dan de metro van Londen en New York bij elkaar! De metrostations zijn al een bezienswaardigheid op zich zelf. Bij de bouw van de stations zijn er meer dan 20 soorten marmer gebruikt en wordt ieder station gekenmerkt door zijn eigen versieringen.

Dag 3 - zondag, 23 september 2018

De dag van de marathon. De start van de marathon staat gepland op 09.10 naast het Luzhniki Stadion. Dit is hét moment om te je beste beentje voor te zetten, waarvoor je al die maanden hard hebt getraind. Wij hopen ook dat u een prachtige tijd kan neerzetten in het prachtige Moskou. Bij de finish krijgt iedereen een medaille als herinnering van deze marathon. Na de marathon heeft u genoeg tijd om tot rust te komen. De rest van deze dag kan naar eigen mening ingevuld worden.

Dag 4 - maandag, 24 september 2018

De dag na de marathon. Deze dag staat er vanuit de organisatie niks op de planning en is deze dag geheel in te vullen naar eigen inzicht. De perfecte mogelijkheid om de schoonheid van Moskou verder te ontdekken. Reis met metro langs de prachtige metrostations naar de bezienswaardigheden, zoals: het winkelcentra Gum en Tsum, het Kremlin, het Alexanderpark en/of het Bolsjoj theater.

Dag 5 - dinsdag, 25 september 2018

De laatste dag is aangebroken. De terugvlucht naar Nederland vertrekt om 17.00 uur en komt rond 19.30 uur aan in Amsterdam. Deze trip naar Moskou heeft u een medaille opgeleverd en u bent een unieke ervaring rijker. Wat wilt u nog meer? Wij wensen u wel thuis, namens Team Loopreizen tot de volgende bestemming en bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie!

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 23 september 2018
Starttijd 09:10:00
Start ul. Luzhniki, 24 строение 1, Moskva, Russia, 119048
Finish ul. Luzhniki, 24 строение 1, Moskva, Russia, 119048
Tijdslimiet 06:20:00
Tijdsregistratie via een Champion Chip
Max. Deelnemers geen maximum
Tijdsregistratie via een Champion Chip
Herinnering
Elke finisher ontvangt een medaille ter herinnering aan deze unieke marathon.
Marathon-expo
Moscow, “Luzhniki” Olympic Centre
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Kebur Palace
Prijs per supporter vanaf € 870,00
Prijs per deelnemer vanaf € 930,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam - Moskou v.v. met KLM
 • Alle luchthavenbelastingen. 
 • 4 overnachtingen in hotel Kebur Palace (****) 
 • 23 kg ruimbagage
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs (bij deelnemer)

Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen.
 • Visa (wij adviseren cibtvisas.nl)
 • Calamiteitenfonds a 2,50.
Verblijf (1 hotel)
Kebur Palace

Dit 4-sterrenhotel biedt gratis WiFi en ruime accommodaties met een persoonlijke service. Het ligt dicht bij rivier de Moskva, het Rode Plein en het Kremlin. Het Kebur Palace Hotel heeft individueel ingerichte kamers met een satelliettelevisie. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het binnenzwembad, de sauna of het spa- en wellnesscentrum. Het restaurant van het Kebur Palace serveert zowel buiten als binnen maaltijden en drankjes in een gezellige omgeving. Live-pianomuziek is elke avond in de lobby te horen. Het is slechts 5 minuten lopen naar metrostation Park Kultury.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 23 juli 2018 (3 weken geleden)