For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Casablanca

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Casablanca v.v. met Transavia (heen 10:20-13:05, terug 13:50-18:25)
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • 3 overnachtingen in de JM Suites (****)
 • Ontbijt
 • Startbewijs (bij deelnemer)

 


Dit jaar keert de Casablanca International Marathon terug!
Marokko’s grootste stad, wereldberoemd gemaakt door de gelijknamige film uit Hollywood. Casablanca staat bekend om haar eigentijdse architectuur, betoverende straten en brede boulevards met sierende palmbomen.
Vol kunst, cultuur en een buitengewone cuisine. Deze stad biedt enorm veel bezienswaardigheden die u tijdens deze reis zeker niet mag missen. De route is zo uitgestippeld dat u de hele stad kunt ontdekken! Samen met 10.000 andere deelnemers en ruim 50.000 toeschouwers kunt u deel uit maken van dit geweldige evenement.

Inschrijving Marathon Casablanca

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht met Transavia van Amsterdam naar Casablanca, Marokko. Met 3 overnachtingen in het hotel JM Suites (****) en een compleet ontbijt arrangement. Daarnaast ontvangt u een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Alles wordt voor u geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op deze marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring. 
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 28 september 2018 (over 1 maand)

Dag 1 - vrijdag, 26 oktober 2018

U vliegt om 09.40 met Transavia vanuit Amsterdam naar Casablanca. U arriveert rond 11.20 en dient op eigen gelegenheid naar het prachtige hotel JM Suites (****) te gaan. Het hotel beschikt over vele faciliteiten en ligt op 8 minuten rijden van het treinstation. U kunt de rest van de dag naar eigen mening invullen. Bezoek bijvoorbeeld de Hassan II-moskee, een echte Marokkaanse moskee. Ervaar de prachtige architectuur en unieke beleving. De moskee bevindt zich direct aan zee met een prachtig uitzicht!

Dag 2 - zaterdag, 27 oktober 2018

U kunt in de ochtend gebruik maken van het ontbijtarrangement. U dient vandaag uw startbewijs op te halen tijdens de Expo. De rest van de dag heeft u alle tijd om de rest van de stad te leren kennen. Neem bijvoorbeeld een culturele of historische tour, u heeft keuze uit ruim 150 tours! Casablanca heeft ook een heerlijke cuisine en een ruime keuze aan restaurants.

Dag 3 - zondag, 28 oktober 2018

De dag van de marathon. Om 6.30 klinkt al het startschot om de hitte van de dag voor te zijn. Later in de race zullen de temperaturen oplopen, maar onderweg zijn er meerdere plekken waar verkoelende dranken te verkrijgen zijn. De route is vlak, met af en toe een kleine heuvel. De straten zijn glad en zeer geschikt om op te lopen. U zal aangemoedigd worden door de vele toeschouwers aan de kant van de route. U heeft 5 uur om de marathon uit te lopen. Finishers ontvangen een officieel shirt, medaille en een diploma.

Dag 4 - maandag, 29 oktober 2018

De dag na de marathon. U kunt ook vandaag gebruik maken van het ontbijtarrangement. U dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Casablanca te gaan voor uw terugvlucht met Transavia. U vliegt om 13.50 en landt om 18.25 in Amsterdam. Wij wensen u wel thuis en hopelijk bent u weer een medaille rijker.... Namens Team Loopreizen tot de volgende bestemming en bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie!

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 28 oktober 2018
Starttijd 06:30:00
Tijdslimiet 05:00:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Tijdsregistratie elektronische chip
Parcoursbeschrijving
Het parcours van de Casablanca marathon is vlak.
Weersomstandigheden
Vanwege de vroege start van de marathon ligt de temperatuur rond de 15 graden. Deze temperatuur loopt op naarmate de marathon vordert.
Verzorging
elke 5 kilometer is er een verzorgingspost en vanaf 7.5 kilometer is er elke 5 kilometer een sponzenpost.
Herinnering
Iedere deelnemer ontvangt een officieel shirt, medaille en een diploma (die u kunt downloaden van het Internet).
Marathon-expo
Volgt
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Jm Suites Hotel
Prijs per supporter vanaf € 395,00
Prijs per deelnemer vanaf € 435,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Casablanca v.v. met Transavia (heen 10:20-13:05, terug 13:50-18:25)
 • Alle luchthavenbelastingen.
 • 3 overnachtingen in de JM Suites (****)
 • Ontbijt
 • Startbewijs (bij deelnemer)

 


Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen.
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
Jm Suites Hotel

Het milieuvriendelijke Jm Suites Hotel ligt in de zakenwijk van Casablanca en biedt moderne gemakken en faciliteiten. Het hotel biedt een luxe ambiance en wordt omringd door musea en restaurants. Alle stijlvolle suites zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, een lcd-televisie met thuisbioscoop, een kitchenette en een luxueuze eigen badkamer. De meeste suites hebben een eigen balkon of terras. Er is een kussenmenu en 's avonds worden de bedden klaargelegd voor de nacht. Hiernaast biedt het hotel verschillende persoonlijke diensten, zoals privéauto's en een boodschappendienst. Het restaurant van het hotel, La Table du JM, serveert traditioneel Franse gerechten en steaks. Tevens wordt hier ontbijt geserveerd. Er is een executive lounge en een businesscentrum en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Ook zorgt het hotel voor dagbladen. Voor ontspanning kunt u terecht in de sauna, de fitnessruimte, de massageruimte en de hamam.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 28 september 2018 (over 1 maand)