For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Boston

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Reykjavik-Boston v.v. met Icelandair.
 • Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.
 • 23 kg ruimbagage
 • 4 overnachtingen in hotel The Inn at Longwood Medical (***) LOGIES
 • Startbewijs Marathon (bij deelnemersprijs)

 


Marathon van Boston

De oudste en meest populaire marathon komt terug; in het voorjaar van 2019 wordt de 123ste editie van de Boston Marathon gehouden. De derde maandag in April, op Patriot’s Day trotseren lopers vanuit de hele wereld het heuvelachtige traject. De Boston Marathon staat in de top 10 snelste marathons en behoort tot de moeilijkste trajecten ter wereld. De beruchte Heart Break Hill is één van de laatste onderdelen van het parcour. Lopers moeten na tientallen kilometers deze slopende heuvel op om vervolgens te kunnen afdalen naar de finish. Op de dag van de marathon, wordt er altijd een thuiswedstrijd gespeeld door het honkbalteam van Boston, de Boston Red Sox. Toeschouwers van de wedstrijd, komen na afloop van de wedstrijd naar het parcour om de lopers in hun laatste kilometers aan te moedigen.

Let op:
De prijzen zijn richtprijzen. Voor de Boston Marathon dient u zich te kwalificeren. Zodra u bent ingeloot, wordt de definitieve reissom vastgesteld i.v.m. de definitieve prijs van vliegtickets.

Inschrijving Boston Marathon:
Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam (op aanvraag zijn vluchten vanaf België mogelijk) – Reykjavik – Boston met Icelandair inclusief 23k ruimbagage, 4 overnachtingen in hotel The Inn at Longwood Medical (***) en een startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag1 - Zaterdag 13 april 2019

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag


U vliegt met Aer Lingus van Amsterdam (of België) via Reykjavik naar Boston. U vertrekt om 14.00 en landt om 15.10 uur in Reykjavik. De doorvlucht naar Bosotn gaat om 17.00 uur, u komt om 18.35 uur aan in Boston. Eenmaal in Boston aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar het hotel Inn at Longwood Medical (***) te gaan. De dag is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Het hotel heeft uitstekende verbindingen met de trekpleisters van Boston.

Dag2 - Zondag 14 april 2019

De dag voor de marathon. U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het New England Aquarium of ga op pad met de Boston Duck Tour over het water.

Dag3 - Maandag 15 april 2019

De dag van de marathon! Vanaf het centrum vertrekt de marathonbus om de lopers naar de juiste plaats te vervoeren. Om 10.00 zal het startschot klinken. U heeft alle tijd om de finish over te komen, maar doordat dit parcour relatief snel is, is het een uitstekende gelegenheid om uw persoonlijke tijd te verbeteren. Elke finisher ontvangt een medaille die u met uw startnummer als aandenken mag houden. Na afloop van de marathon kunt u te voet terug naar het hotel.

Dag4 - Dinsdag 16 april 2019

De dag na de marathon. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. Als u volledig bent bijgekomen van de race, heeft u nog alle tijd om te genieten in Boston. Bezoek bijvoorbeeld Fenway Park, Museum of Fine Arts, Freedom Trial of Boston Public Garden.

Dag5 - Woensdag 17 april 2019

Op deze dag vliegt u later op de avond terug naar Nederland. U heeft dus nog de gehele dag om te doen waar u zin in heeft. U dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven te gaan. Om 21.30 uur vertrekt u met Icelandair via Reykjavik naar Amsterdam, waar u donderdag aankomt (rond 12.40 uur)

Extra informatie

Heeft u de Boston Marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis.


Eventment details
Startdatum 15 april 2019
Starttijd 10:00:00
Start Hopkinton, MA, USA
Finish Hopkinton, MA, USA
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Max. Deelnemers geen maximum
Verzorging
Na de tweede mijl treft u elke mijl een verzorgingspost aan beide kanten van de weg. Elke post heeft vier tafels welke u voorzien van Lemon/Lime Gatorade Endurance Formula. De overige tafels voorzien u van Poland Spring Water.
Herinnering
Elke finisher ontvangt een medaille. U mag uw startnummer zelf houden ter herinnering aan deze marathon.
Marathon-expo
John B. Hynes Veteran Memorial Conention Center geopend op vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
The Inn At Longwood Medical
Prijs per supporter vanaf € 1.295,00
Prijs per deelnemer vanaf € 1.505,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Reykjavik-Boston v.v. met Icelandair.
 • Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.
 • 23 kg ruimbagage
 • 4 overnachtingen in hotel The Inn at Longwood Medical (***) LOGIES
 • Startbewijs Marathon (bij deelnemersprijs)

 


Exclusief in het arrangement
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
Verblijf (1 hotel)
The Inn At Longwood Medical

Dit hotel is centraal gelegen op loopafstand van veel van de culturele, recreatieve en zakelijke wijken van Boston. Het biedt meertalig personeel, moderne voorzieningen en is verbonden met het Dana Farber Cancer Institute.

De kamers zijn voorzien van een 32-inch lcd-tv, een bureau en een badkamer. Het Single-Serve Keurig-koffiezetapparaat is beschikbaar. De suites zijn uitgerust met een bar met een magnetron en een koelkast.

The Inn at Longwood Medical is ook goed verbonden met de Longwood Galleria, met winkels, restaurants en nog veel meer. Het hotel is geheel rookvrij en biedt gratis WiFi.

Boston The Inn at Longwood is ideaal gelegen op een steenworp afstand van een verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Fenway Park en het Museum voor Schone Kunsten liggen op 1,3 km afstand


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 14 september 2018 (over 2 maanden)