Marathon Boston

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Dublin-Boston v.v. met Aer Lingus.
 • Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.
 • 23 kg ruimbagage
 • 4 overnachtingen in hotel Westin Waterfront (****) LOGIES
 • Startbewijs Marathon (bij deelnemersprijs)

Marathon van Boston

De oudste en meest populaire marathon komt terug; in het voorjaar van 2018 wordt de 122ste editie van de Boston Marathon gehouden. De derde maandag in April, op Patriot’s Day trotseren lopers vanuit de hele wereld het heuvelachtige traject. De Boston Marathon staat in de top 10 snelste marathons en behoort tot de moeilijkste trajecten ter wereld. De beruchte Heart Break Hill is één van de laatste onderdelen van het parcour. Lopers moeten na tientallen kilometers deze slopende heuvel op om vervolgens te kunnen afdalen naar de finish. Op de dag van de marathon, wordt er altijd een thuiswedstrijd gespeeld door het honkbalteam van Boston, de Boston Red Sox. Toeschouwers van de wedstrijd, komen na afloop van de wedstrijd naar het parcour om de lopers in hun laatste kilometers aan te moedigen.

Let op:
De prijzen zijn richtprijzen. Voor de Boston Marathon dient u zich te kwalificeren. Zodra u bent ingeloot, wordt de definitieve reissom vastgesteld i.v.m. de definitieve prijs van vliegtickets.

Inschrijving Boston Marathon:
Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Amsterdam (op aanvraag zijn vluchten vanaf België mogelijk) – Dublin – Boston met Aer Lingus inclusief 23k ruimbagage, 4 overnachtingen in het Westin Waterfront hotel (****) en een startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - Zaterdag 14 april 2018

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag


U vliegt met Aer Lingus van Amsterdam (of België) via Dublin naar Boston. U vertrekt om 09.25 en landt om 10.05 óf u vertrekt 11.50 en landt om 13.45. Eenmaal in Boston aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar het hotel Westin Waterfront (****) te gaan. De dag is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Het hotel heeft uitstekende verbindingen met de trekpleisters van Boston.

Dag 2 - Zondag 15 april 2018

De dag voor de marathon. U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het New England Aquarium of ga op pad met de Boston Duck Tour over het water.

Dag 3 - Maandag 16 april 2018

De dag van de marathon! Vanaf het centrum vertrekt de marathonbus om de lopers naar de juiste plaats te vervoeren. Om 10.00 zal het startschot klinken. U heeft alle tijd om de finish over te komen, maar doordat dit parcour relatief snel is, is het een uitstekende gelegenheid om uw persoonlijke tijd te verbeteren. Elke finisher ontvangt een medaille die u met uw startnummer als aandenken mag houden. Na afloop van de marathon kunt u te voet terug naar het hotel.

Dag 4 - Dinsdag 17 april 2018

De dag na de marathon. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. Als u volledig bent bijgekomen van de race, heeft u nog alle tijd om te genieten in Boston. Bezoek bijvoorbeeld Fenway Park, Museum of Fine Arts, Freedom Trial of Boston Public Garden.

Dag 5 - Woensdag 18 april 2018

Op deze dag vliegt u later op de avond terug naar Nederland. U heeft dus nog de gehele dag om te doen waar u zin in heeft. U dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven te gaan. Om 21.00 vertrekt u met Aer Lingus via Dublin naar Amsterdam, waar u donderdag aankomt.

Extra informatie

Heeft u de Boston Marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis.


Evenement details
Startdatum 16 april 2018
Starttijd 10:00:00
Start Hopkinton
Finish Boylston Street
Tijdslimiet 06:00:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Max. deelnemers geen maximum
Verzorging Na de tweede mijl treft u elke mijl een verzorgingspost aan beide kanten van de weg. Elke post heeft vier tafels welke u voorzien van Lemon/Lime Gatorade Endurance Formula. De overige tafels voorzien u van Poland Spring Water.
Herinnering Elke finisher ontvangt een medaille. U mag uw startnummer zelf houden ter herinnering aan deze marathon.
Marathon-expo John B. Hynes Veteran Memorial Conention Center geopend op vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 1.395,00
Prijs per deelnemer: € 1.555,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Dublin-Boston v.v. met Aer Lingus.
Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.
23 kg ruimbagage
4 overnachtingen in hotel Westin Waterfront (****) LOGIES
Startbewijs Marathon (bij deelnemersprijs)

Exclusief:
Verzekeringen.
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Verblijf
 • Marathon Boston accomodatie foto 1
  • Marathon Boston accomodatie foto 1 groot
 • Marathon Boston accomodatie foto 2
  • Marathon Boston accomodatie foto 2 groot
 • Marathon Boston accomodatie foto 3
  • Marathon Boston accomodatie foto 3 groot

Westin Waterfront ****

Deze accommodatie ligt op 6 minuten lopen van het strand. Vanuit dit centraal gelegen hotel kunt u gemakkelijk alle leuke attracties van downtown Boston verkennen. Bovendien is er een ideale verbinding met het Boston Convention and Exhibition Center en biedt het de nieuwste faciliteiten en schitterende kamers.

Het New England Aquarium, de historische wijk Back Bay en het levendige Chinatown liggen op slechts korte reisafstand per trein of taxi van het Westin Boston Waterfront. Het Children's Museum en de kantoren van Gillette en JPMorgan Chase liggen ook in de buurt.

Geniet van een heerlijke nachtrust in de ruime kamers van het Boston Waterfront Westin. De kamers zijn voorzien van een flatscreentelevisie, draadloos internet en de speciale Heavenly beds. Begin de dag met een ontbijt in het inpandige restaurant Sauciety of ga lekker sporten in het compleet ingerichte fitnesscentrum. Het volledig rookvrije hotel beschikt tevens over een cadeaushop, biedt een autoverhuurservice en er is 24 uur per dag een conciërge aanwezig.

 

 

 

 


Let op!

De inschrijving sluit op 16 september 2017