Marathon Antwerpen 42.2 km

Antwerpen 10 miles

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

De Antwerpen Marathon is één van de grootste loopevenementen van de Benelux. In totaal verwacht de organisatie 25.000 man die zich door het stadscentrum bewegen. Start en finish zijn aan de Linkeroever van de Schelde. Voor de mensen die van lopen en shoppen houden is dit een niet te missen evenement. Het nieuwe parcours brengt je langs zeer veel bezienswaardigheden in Antwerpen. Wegens de gunstige ligging is de Antwerpen marathon een perfect begin om een buitenlandse marathon te proberen.

Inschrijving voor de Antwerpen marathon

De inschrijving sluit een maand voor de startdatum van 23 april, dus je kan nog laat beslissen om de marathon te lopen. Met Loopreizen ben je altijd gegarandeerd van een startbewijs en verblijfplaats. Ook voor supporters is er ruimte genoeg om mee te gaan. Zo heeft u ook in het buitenland support om een marathon te lopen.

Arrangement Details

Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: zaterdag 21 april Inchecken in Hotel Prinse en ophalen startbewijs tijdens de Expo.

Dag 2: De Antwerpen marathon.

Dag 3: maandag 23 april Uitchecken hotel.

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 170,00
Prijs per deelnemer: € 225,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief: 
2 overnachtingen in hotel Prinse (****)
Dagelijks ontbijtbuffet.
Startbewijs (indien deelnemer)

Exclusief: 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Evenement details

Startdatum 22 april 2018
Starttijd 09:00:00
Start Thonetlaan Linkeroever
Finish Grote markt
Tijdslimiet 05:15:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Max. deelnemers geen maximum
Parcoursbeschijving De start is op de Linkeroever van Antwerpen. Na een lus van 8 km gaat de route via de Waaslandtunnel (1770 meter) onder de Schelde door naar het noorden van Antwerpen. Via de antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, Binnensingel, park Rivierenhof, vliegveld van Antwerpen en de Schelde wordt de finish bereikt op de Grote Markt.
Highlights De Schelde, Antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, de grote markt.
Weersomstandigheden De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 15 graden.
Verzorging Diverse stands met sponzen en dranken. U treft gedurende de marathon 16 bevoorradingspunten. Gemiddeld na elke 3 á 5 KM treft u een voorzieningspunt.
Herinnering Iedere finisher ontvangt een medaille.
Marathon-expo Op vrijdag, zaterdag en zondag is de expo van dit evenement geopend. De expo is gevestigd op de Charles de Kosterlaan.

Verblijf

 • Marathon Antwerpen accomodatie foto 1
  • Marathon Antwerpen accomodatie foto 1 groot
 • Marathon Antwerpen accomodatie foto 2
  • Marathon Antwerpen accomodatie foto 2 groot
 • Marathon Antwerpen accomodatie foto 3
  • Marathon Antwerpen accomodatie foto 3 groot

Hotel Prinse (****)

Hotel Prinse is gevestigd in een 16e-eeuws gebouw, in het historische hart van Antwerpen. Het hotel ligt op loopafstand van een scala aan bezienswaardigheden, waaronder het MAS Museum, het Stadhuis van Antwerpen, het Steen en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. U kunt genieten van een persoonlijke service en gratis WiFi. De kamers hebben een tv, een minibar en een zithoek. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met een bad of een douche en een haardroger. U heeft tevens een laptopkluis. Hotel Prinse biedt een rustige binnenplaats. Het hotel verzorgt dagelijks een ontbijt, dat op aanvraag ook in uw kamer geserveerd kan worden. Het hotel bevindt zich op 900 meter van het centraal station van Antwerpen en de dierentuin. De winkelstraten Meir en Keyserlei bereikt u in 6 minuten lopen (500 meter afstand).

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 22 maart 2018