For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Marathon Antwerpen

42.2 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

  • 2 overnachtingen in hotel Leonardo (***)
  • Dagelijks ontbijtbuffet.
  • Startbewijs (indien deelnemer)


De Antwerpen Marathon is één van de grootste loopevenementen van de Benelux. In totaal verwacht de organisatie 25.000 man die zich door het stadscentrum bewegen. Start en finish zijn aan de Linkeroever van de Schelde. Voor de mensen die van lopen en shoppen houden is dit een niet te missen evenement. Het nieuwe parcours brengt je langs zeer veel bezienswaardigheden in Antwerpen. Wegens de gunstige ligging is de Antwerpen marathon een perfect begin om een buitenlandse marathon te proberen.

Inschrijving voor de Antwerpen marathon

De inschrijving sluit een maand voor de startdatum van 28 april, dus je kan nog laat beslissen om de marathon te lopen. Met Loopreizen ben je altijd gegarandeerd van een startbewijs en verblijfplaats. Ook voor supporters is er ruimte genoeg om mee te gaan. Zo heeft u ook in het buitenland support om een marathon te lopen.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag1 - zaterdag, 27 april 2019

Inchecken in Hotel Leonardo en ophalen startbewijs tijdens de Expo.Hierna kun je de stad een beetje gaan verkennen bijvoorbeeld de oude binnenstad met de Grote Markt of maak een wandeling langs de Scheldekaaien.

Dag2 - zondag, 28 april 2019

De grote dag is aangebroken, de Antwerpen marathon! Dit is de dag waar je al die tijd naar toe hebt gewerkt en waarvoor je al die tijd getraind hebt! Om 09.00 uur start de Marathon op de Linkeroever. De tijdslimiet is 5.30 uur.

Dag3 - maandag, 29 april 2019

Na het uitchecken uit het hotel kun je nog gaan shoppen of genieten van al het moois dat Antwerpen te bieden heeft!


Evenement details
Startdatum 28 april 2019
Starttijd 09:00:00
Start Thonetlaan, 2050 Antwerpen, Belgium
Finish Thonetlaan, 2050 Antwerpen, Belgium
Tijdslimiet 05:15:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Max. Deelnemers geen maximum
Parcoursbeschrijving
De start is op de Linkeroever van Antwerpen. Na een lus van 8 km gaat de route via de Waaslandtunnel (1770 meter) onder de Schelde door naar het noorden van Antwerpen. Via de antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, Binnensingel, park Rivierenhof, vliegveld van Antwerpen en de Schelde wordt de finish bereikt op de Grote Markt.
Highlights
De Schelde, Antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, de grote markt.
Weersomstandigheden
De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 15 graden.
Verzorging
Diverse stands met sponzen en dranken. U treft gedurende de marathon 16 bevoorradingspunten. Gemiddeld na elke 3 á 5 KM treft u een voorzieningspunt.
Herinnering
Iedere finisher ontvangt een medaille.
Marathon-expo
Op vrijdag, zaterdag en zondag is de expo van dit evenement geopend. De expo is gevestigd op de Charles de Kosterlaan.
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Leonardo
Prijs per supporter vanaf € 240,00
Prijs per deelnemer vanaf € 295,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Eigen vervoer

Inclusief in het arrangement
  • 2 overnachtingen in hotel Leonardo (***)
  • Dagelijks ontbijtbuffet.
  • Startbewijs (indien deelnemer)

Exclusief in het arrangement
  • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds
Verblijf (1 hotel)
Leonardo

Leonardo Hotel Antwerpen biedt designkamers in een historisch pand in de Diamantenwijk, op 50 meter van het centraal station van Antwerpen en de Antwerpse dierentuin. Het beschikt over een eigentijdse bar waar Belgisch bier wordt geschonken. In de lobby staan 2 computers met gratis internet.

Elke kamer in het Leonardo Hotel Antwerpen is voorzien van een flatscreen-tv met kabelkanalen, een bureau en een minibar. De kamers zijn ingericht in warme tinten en rijke stoffen. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met roerei, versgebakken brood en zoete deegwaren. In de zomermaanden kunt u op het zonnige terras van uw ontbijt genieten. Op korte loopafstand van het hotel vindt u tal van eetgelegenheden.

Leonardo Hotel Antwerpen ligt op 15 minuten lopen van het plein de Groenplaats en op slechts 5 minuten lopen van de winkelstraat de Meir met zijn vele boetiekjes, bars en restaurants. Het Stadsplein van Antwerpen met het stadhuis ligt op 20 minuten lopen van het hotel.


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 28 maart 2019 (over 8 maanden)