Fjord Norway Half Marathon

21.1 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Bergen v.v. met KLM
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 3¬†overnachtingen in hotel Scandic Byparken
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startnummer Halve Marathon (bij deelnemer)

Fjord Norway Half Marathon

In het najaar van 2018 wordt de 32ste editie van de Fjord Norway Half Marathon gehouden. Naast de halve marathon wordt er ook een 10 kilometer en 5 kilometer georganiseerd. Fjord-Noorwegen staat bekend om haar smalle fjorden, watervallen en prachtige gletsjers. Het landschap is adembenemend. De tijd heeft er stil gestaan nadat de eerste inwoners er naar de ijstijd hun huis hebben gebouwd. Vruchtbare valleien, kalme platteland en de pure natuur zijn een geweldige achtergrond voor de marathon. Door het natuurlijke landschappen zijn er vele heuvels wat dit parcour erg pittig maakt. De perfecte uitdaging voor de fanatieke loper.

Inschrijving Fjord Norway Half Marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht met KLM van Amsterdam (op aanvraag vertrek vanuit België mogelijk) - Bergen, 3 overnachtingen in het hotel Scandic Byparken (***+), dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - Vrijdag 31 augustus 2018

U vliegt met KLM van Amsterdam (of België) naar Bergen, Noorwegen. U vertrekt om 08.25 en landt om 10.05. Eenmaal in Bergen aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar het hotel Scandic Byparken (***+) te gaan. De dag is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Bergen zit vol met prachtige landschappen en bezienswaardigheden. Neem een kijkje op Mount Floyen en de Funicular, Werf van Bryggen Hanseatic of wandel door het pittoreske Stoltzekleiven.

Dag 2 - Zaterdag 1 september 2018

De dag voor de marathon. U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het KODE Art Museum, de Fish Market of komt tot rust in het Byparken (park)

Dag 3 - Zondag 2 september 2018

De dag van de marathon! Vanaf het hotel zal er een speciale shuttlebus vertrekken om de lopers naar de startstreep in Knarvik te brengen. Om 12.00 zal het startschot klinken. U heeft alle tijd om de finish over te komen. Het parcour is erg heuvelachtig, dus de perfecte gelegenheid om uzelf uit te dagen! Na de race worden er weer shuttlebussen ingezet van Knarvik naar het hotel.

Dag 4 - Maandag 3 september 2018

De dag na de marathon. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. Rust lekker uit of bezoek bijvoorbeeld de Bryggens Museum, Bergen Aquarium of St. Mary Church. U wordt in de middag opgehaald met de airportbus die u bij de luchthaven afzet. Om 17.35 vertrekt u met KLM naar Amsterdam, waar u rond 19.20 zal landen Heeft u de Fjord Norway Half Marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis.

Dag 5 - Meer of minder dagen is optioneel.

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag


Evenement details
Startdatum 02 september 2018
Starttijd 12:00:00
Start Knarvik Stadium
Finish Knarvik Stadium
Tijdslimiet 00:00:00
Tijdsregistratie Champion Chip
Parcoursbeschijving Heuvelachtig (pittig)
Marathon-expo Nordhordlandshallen naast het Knarvik Stadion. Geopend op vrijdag van 16.00-20.00 uur, zaterdags 10.00-16.00 uur en zondags vanaf 10.00 uur tot aan de start van de race
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 490,00
Prijs per deelnemer: € 540,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Bergen v.v. met KLM
Alle luchthavenbelastingen
3 overnachtingen in hotel Scandic Byparken
Dagelijks ontbijtbuffet
Startnummer Halve Marathon (bij deelnemer)

Exclusief: 
Verzekeringen
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

 

Verblijf
 • Fjord Norway Half Marathon accomodatie foto 1
  • Fjord Norway Half Marathon accomodatie foto 1 groot
 • Fjord Norway Half Marathon accomodatie foto 2
  • Fjord Norway Half Marathon accomodatie foto 2 groot
 • Fjord Norway Half Marathon accomodatie foto 3
  • Fjord Norway Half Marathon accomodatie foto 3 groot

Scandic Byparken (***+)

Scandic Byparken ligt in het centrum van Bergen en is gevestigd in het historische, bakstenen gebouw Tornøgården. Er is een 24-uursreceptie en Scandic Byparken beschikt over smaakvol ingerichte kamers met een lcd-tv en gratis WiFi.

Alle kamers zijn ingericht in heldere tinten en uitgerust met een minibar. De kamers hebben een eigen badkamer met een douche en een haardroger.

In het restaurant wordt elke ochtend een bekroond ontbijt geserveerd. Het informele restaurant serveert later op de dag lunch en diner en in de Lobby Bar zijn cocktails en snacks verkrijgbaar.

Scandic Byparken bevindt zich op 300 meter van het Torgallmenningen-plein en op minder dan 8 minuten lopen van de Werf van Bryggen en de Vismarkt

.


Let op!

De inschrijving sluit op 02 augustus 2018