For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
MENU - Loopreizen.nl

Fjord Norway Half Marathon

21.1 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Bergen v.v. met KLM
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 3 overnachtingen in hotel Scandic Byparken
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startnummer Halve Marathon (bij deelnemer)

 

 


Fjord Norway Half Marathon

In het najaar wordt de Fjord Norway Half Marathon gehouden. Naast de halve marathon wordt er ook een 10 kilometer en 5 kilometer georganiseerd. Fjord-Noorwegen staat bekend om haar smalle fjorden, watervallen en prachtige gletsjers. Het landschap is adembenemend. De tijd heeft er stil gestaan nadat de eerste inwoners er naar de ijstijd hun huis hebben gebouwd. Vruchtbare valleien, kalme platteland en de pure natuur zijn een geweldige achtergrond voor de marathon. Door het natuurlijke landschappen zijn er vele heuvels wat dit parcours erg pittig maakt. De perfecte uitdaging voor de fanatieke loper.

Inschrijving Fjord Norway Half Marathon

Loopreizen biedt een arrangement aan met een retourvlucht met KLM van Amsterdam - Bergen, 3 overnachtingen in het hotel Scandic Byparken (***+), dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de halve marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de Halve Marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.
 

Op deze pagina vindt u alles over...
Let op!
De inschrijving sluit op 02 augustus 2018 (2 weken geleden)

Dag 1 - Vrijdag 31 augustus 2018

U vliegt met KLM van Amsterdam (of België) naar Bergen, Noorwegen. U vertrekt om 08.25 en landt om 10.05. Eenmaal in Bergen aangekomen, dient u op eigen gelegenheid naar het hotel Scandic Byparken (***+) te gaan. De dag is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Bergen zit vol met prachtige landschappen en bezienswaardigheden. Neem een kijkje op Mount Floyen en de Funicular, Werf van Bryggen Hanseatic of wandel door het pittoreske Stoltzekleiven.

Dag 2 - Zaterdag 1 september 2018

De dag voor de Halve Marathon. U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het KODE Art Museum, de Fish Market of komt tot rust in het Byparken (park)

Dag 3 - Zondag 2 september 2018

De dag van de Halve Marathon! Vanaf het hotel zal er een speciale shuttlebus vertrekken om de lopers naar de startstreep in Knarvik te brengen. Om 12.00 zal het startschot klinken. U heeft alle tijd om de finish over te komen. Het parcours is erg heuvelachtig, dus de perfecte gelegenheid om uzelf uit te dagen! Na de race worden er weer shuttlebussen ingezet van Knarvik naar het hotel.

Dag 4 - Maandag 3 september 2018

De dag na de Halve Marathon. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. Rust lekker uit of bezoek bijvoorbeeld de Bryggens Museum, Bergen Aquarium of St. Mary Church. Om 17.35 vertrekt u met KLM naar Amsterdam, waar u rond 19.20 zal landen Heeft u de Fjord Norway Half Marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis.

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!

Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijzen hiervoor op aanvraag!


Evenement details
Startdatum 02 september 2018
Starttijd 12:00:00
Start Juvikstølen 17, 5916 Isdalstø, Norway
Finish Juvikstølen 17, 5916 Isdalstø, Norway
Tijdslimiet 00:00:00
Tijdsregistratie Champion Chip
Tijdsregistratie Champion Chip
Parcoursbeschrijving
Heuvelachtig (pittig)
Marathon-expo
Nordhordlandshallen naast het Knarvik Stadion. Geopend op vrijdag van 16.00-20.00 uur, zaterdags 10.00-16.00 uur en zondags vanaf 10.00 uur tot aan de start van de race
Prijs & Arrangement
Prijs arrangement
(Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen op 1 kamer)
Scandic Byparken
Prijs per supporter vanaf € 575,00
Prijs per deelnemer vanaf € 625,00
(prijs deelnemer incl. startbewijs)

Type vervoer voor deze reis
Vliegreis

Inclusief in het arrangement
 • Retourvlucht Amsterdam-Bergen v.v. met KLM
 • Alle luchthavenbelastingen
 • 3 overnachtingen in hotel Scandic Byparken
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startnummer Halve Marathon (bij deelnemer)

 

 


Exclusief in het arrangement
 • Verzekeringen
 • Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

 

Verblijf (1 hotel)
Scandic Byparken

Scandic Byparken is gelegen in het centrum van Bergen en is gevestigd in het historische, bakstenen gebouw Tornøgården. Er is een 24-uursreceptie en het hotel biedt gratis WiFi. 

Alle kamers zijn ingericht in heldere tinten en uitgerust met een minibar en LCD tv. De kamers hebben een eigen badkamer met een douche en een haardroger.

In het restaurant wordt elke ochtend een bekroond ontbijt geserveerd. Ook is er een informeel restaurant serveert lunch en diner en in de Lobby Bar zijn cocktails en snacks verkrijgbaar.

Scandic Byparken bevindt zich op 8 minuten lopen van de Werf van Bryggen en de Vismarkt


Kaart
Warming up

Let op!
De inschrijving sluit op 02 augustus 2018 (2 weken geleden)