Antwerpen 10 miles 16.09 km

Marathon Antwerpen

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

De Antwerpen 10 miles is een onderdeel van de Antwerpen Marathon en is één van de grootste loopevenementen van de Benelux. In totaal verwacht de organisatie 25.000 deelnemers die zich door het stadscentrum bewegen. Start en finish zijn aan de Linkeroever van de Schelde. Voor de mensen die van lopen en shoppen houden een niet te missen evenement!

Arrangement Details

Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: zaterdag 21 april Aankomst in Hotel Prinse en ophalen startbewijs tijdens de Expo.

Dag 2: De Antwerpen marathon.

Dag 3: maandag 23 april Vertrek vanuit Antwerpen.

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 170,00
Prijs per deelnemer: € 190,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief: 
2 overnachtingen in hotel Prinse (****)
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs (indien deelnemer)

Exclusief: 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Evenement details

Startdatum 22 april 2018
Starttijd 14:30:00
Start Thonetlaan
Finish Charles de Costerlaan
Tijdslimiet 02:15:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Weersomstandigheden De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 15 graden.
Verzorging Op het 10 Miles parcours zijn er 3 bevoorradingsposten met water voorzien. Bevoorrading 1: na 6,4 km - Jan van Gentstraat (t.h.v. het Total tankstation) AA Sportdrank in kartonnen beker. Omwille van de passage over de autosnelweg is de eerste post op 6,4 km de snelst mogelijke. Bevoorrading 2: na 9 km - Jordaenskaai AA Sportwater in kartonnen beker. Bevoorrading 3: na 11,5 km - Paardenmarkt AA Sportwater in kartonnen beker. Elke bevoorradingspost bestaat uit tientallen tafels met bekertjes erop en tientallen medewerkers die zorgen voor de aanvulling. Aan de finish van de 10 Miles is er een eindpost voorzien van sportdrank en een koek.
Herinnering Iedere finisher ontvangt een medaille.
Marathon-expo Op vrijdag, zaterdag en zondag is de expo geopend van dit evenement. De expo is gevestigd op de Charles de Kosterlaan.

Verblijf

  • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 1
    • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 1 groot
  • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 2
    • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 2 groot
  • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 3
    • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 3 groot

Hotel Prinse (****)

Hotel Prinse is gevestigd in een 16e-eeuws gebouw, in het historische hart van Antwerpen. Het hotel ligt op loopafstand van een scala aan bezienswaardigheden, waaronder het MAS Museum, het Stadhuis van Antwerpen, het Steen en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. U kunt genieten van een persoonlijke service en gratis WiFi. De kamers hebben een tv, een minibar en een zithoek. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met een bad of een douche en een haardroger. U heeft tevens een laptopkluis. Hotel Prinse biedt een rustige binnenplaats. Het hotel verzorgt dagelijks een ontbijt, dat op aanvraag ook in uw kamer geserveerd kan worden. Het hotel bevindt zich op 900 meter van het centraal station van Antwerpen en de dierentuin. De winkelstraten Meir en Keyserlei bereikt u in 6 minuten lopen (500 meter afstand).

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 22 maart 2018