Antwerpen 10 miles

16.09 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Bekijk ook:

Inclusief

 • 2 overnachtingen in hotel Leonardo (***)
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • Startbewijs (indien deelnemer)

De Antwerpen 10 miles is een onderdeel van de Antwerpen Marathon en is één van de grootste loopevenementen van de Benelux. In totaal verwacht de organisatie 25.000 deelnemers die zich door het stadscentrum bewegen. Start en finish zijn aan de Linkeroever van de Schelde. Voor de mensen die van lopen en shoppen houden een niet te missen evenement!

Op deze pagina vindt u alles over...

Dag 1 - zaterdag, 21 april 2018

Inchecken Hotel Leonardo en ophalen startbewijs tijdens de Expo.

Dag 2 - zondag, 22 april 2018

De Antwerpen marathon.

Dag 3 - maandag, 23 april 2018

Uitchecken hotel.


Evenement details
Startdatum 22 april 2018
Starttijd 14:30:00
Start Thonetlaan
Finish Charles de Costerlaan
Tijdslimiet 02:15:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Weersomstandigheden De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 15 graden.
Verzorging Op het 10 Miles parcours zijn er 3 bevoorradingsposten met water voorzien. Bevoorrading 1: na 6,4 km - Jan van Gentstraat (t.h.v. het Total tankstation) AA Sportdrank in kartonnen beker. Omwille van de passage over de autosnelweg is de eerste post op 6,4 km de snelst mogelijke. Bevoorrading 2: na 9 km - Jordaenskaai AA Sportwater in kartonnen beker. Bevoorrading 3: na 11,5 km - Paardenmarkt AA Sportwater in kartonnen beker. Elke bevoorradingspost bestaat uit tientallen tafels met bekertjes erop en tientallen medewerkers die zorgen voor de aanvulling. Aan de finish van de 10 Miles is er een eindpost voorzien van sportdrank en een koek.
Herinnering Iedere finisher ontvangt een medaille.
Marathon-expo Op vrijdag, zaterdag en zondag is de expo geopend van dit evenement. De expo is gevestigd op de Charles de Kosterlaan.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: € 170,00
Prijs per deelnemer: € 190,00 (prijs incl. startbewijs)


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief: 
2 overnachtingen in hotel Leonardo (***)
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs (indien deelnemer)

Exclusief: 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Verblijf
 • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 1
  • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 1 groot
 • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 2
  • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 2 groot
 • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 3
  • Antwerpen 10 miles accomodatie foto 3 groot

Leonardo (****)

Leonardo Hotel Antwerpen biedt designkamers in een historisch pand in de Diamantenwijk, op 50 meter van het centraal station van Antwerpen en de Antwerpse dierentuin. Het beschikt over een eigentijdse bar waar Belgisch bier wordt geschonken. In de lobby staan 2 computers met gratis internet.

Elke kamer in het Leonardo Hotel Antwerpen is voorzien van een flatscreen-tv met kabelkanalen, een bureau en een minibar. De kamers zijn ingericht in warme tinten en rijke stoffen. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met roerei, versgebakken brood en zoete deegwaren. In de zomermaanden kunt u op het zonnige terras van uw ontbijt genieten. Op korte loopafstand van het hotel vindt u tal van eetgelegenheden.

Leonardo Hotel Antwerpen ligt op 15 minuten lopen van het plein de Groenplaats en op slechts 5 minuten lopen van de winkelstraat de Meir met zijn vele boetiekjes, bars en restaurants. Het Stadsplein van Antwerpen met het stadhuis ligt op 20 minuten lopen van het hotel.

).


Let op!

De inschrijving sluit op 22 maart 2018