Antarctic Ice Marathon

100 km

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

Inclusief


De Antartic Ice Marathon vindt plaats op slechts een paar honderd mijl van de Zuidpool. Deze marathon begint aan de voet van de Ellsworth Mountains: hier is het 100 jaar geleden dat de mens voor het eerst op de Zuidpool kwam. Deze wedstrijd is een echte uitdaging met terreinomstandigheden bestaande uit sneeuw en ijs, een gemiddelde temperatuur van -20 °C en kans op sterke winden. Het evenement vindt bovendien plaats op een hoogte van 700 meter. Naast de reguliere afstand is er voor atleten ook de mogelijkheid om mee te doen aan de 100 kilometer ultramarathon of de Antartic Mile. Deze mogelijkheden zijn vooral geschikt voor mensen die een kleinere afstand willen hardlopen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de marathon op Antartica te combineren met de beklimming van de Vinson Massif, dit is de hoogste berg op Antartica.

Inschrijving Antarctic Ice Marathon

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze unieke beleving ervaren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens uw verblijf, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is. Neem contact met ons op zodat wij uw persoonlijke wensen en verblijf kunnen bespreken.

Op deze pagina vindt u alles over...

Extra informatie

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag


Evenement details
Startdatum 23 november 2017
Starttijd 00:00:00
Start aan de voet van de Ellsworth Mountains
Finish aan de voet van de Ellsworth Mountains
Tijdslimiet 09:00:00
Tijdsregistratie zonder chip
Max. deelnemers geen maximum
Weersomstandigheden De temperatuur gedurende de race ligt gemiddeld rond de -20 graden celsius. De weersomstandigheden zijn over het algemeen wel variabel per jaar.
Prijs & arrangement
Prijs

Prijs per supporter: voor nu op aanvraag
Prijs per deelnemer: voor nu op aanvraag


Wat is er incl / excl in het arrangement?

Op aanvraag omdat er div mogelijkheden zijn binnen deze reis.

Onze medewerkers van Loopreizen staan u graag te woord om te zien wat er binnen uw wensen het beste past!

 

Verblijf

Antarctic Ice Marathon lopers verblijven in dubbelwandige tenten die ruim en comfortabel zijn . Ze zijn goed geschikt voor de Antarctische omstandigheden en zijn gebaseerd op een ontwerp van en gebruikt tijdens de Shackleton 's Endurance expeditie . Elke tent herbergt twee personen en een ieder slaapt in een polaire slaapzak. Deze slaapzak valt binnen de registratie kosten. De tenten zijn natuurlijk verwarmd door de 24 uur per dag zonlicht.


Let op!

De inschrijving sluit op 23 september 2017