Inschrijving GeslotenDe 10k van Valencia staat bekend om het vlakke parcours en de ideale weersomstandigheden in november. Het parcours neemt u mee langs de Mediterraanse kustlijn, het centrum van de stad en speciale gebieden van de stad waar onder andere de Formule-1 voorbij komt. Geniet u van de sfeer van dit evenement terwijl u op het snelle parcours op weg bent naar een mooie tijd?

Inschrijving 10 KM Valencia

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan waarbij een gegarandeerd Startbewijs, Vlucht en Hotel zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen de 10K in Valencia ervaren. Bekijk snel onze arrangementen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Valencia, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de 10K. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

Arrangement Details

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 17-11-2017 Vlucht Amsterdam-Valencia met Vueling 16:35-18:55 en transfer naar hotel NH Las Artes (****).

Dag 2:
In de ochtend is er een losloopsessie o.l.v. ex Nederlanders kampioen marathon Paul Zwama, Op deze dag dient u het startbewijs op te halen. In het begin van de avond is er een pastaparty + lezing in het hotel.

Dag 3: De dag van de marathon. U kunt wandelen naar de start van de marathon. De start van zowel de marathon als de 10 km is 09.00 uur. Vanaf de finish kunt u ook weer teruglopen naar het hotel.

Dag 4: U vertrekt op maandag 20-11-2017 U heeft de ochtend en een groot gedeelte van de middag nog ter vrije besteding. Aan het einde van de middag volgt de transfer naar de luchthaven naar Amsterdam. Vluchttijden terugreis: 19:30-22:05

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: voor nu op aanvraag
Prijs per deelnemer: voor nu op aanvraag

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Valencia v.v. met Vueling
Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.
23 kg ruimbagage
Transfer airport-hotel v.v.
Warming up loop op de zaterdagochtend in het park o.l.v. Paul Zwama
3 overnachtingen in hotel NH Las Artes (****)  
Dagelijks ontbijtbuffet
Lezing en pastaparty op zaterdagavond in hotel Medium
Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief: 
Verzekeringen. 
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Evenement details

Startdatum 19 november 2017
Starttijd 08:30:00
Start Museum Kunst en Wetenschappen
Finish Museum Kunst en Wetenschappen
Tijdslimiet 01:30:00
Tijdsregistratie Elektronsiche chip
Max. deelnemers geen maximum
Parcoursbeschijving Eerste stuk dalend. Vanaf 5 km tot 15 km stijgend . T/m km 25 vlak en daarna dalend t/m km 35. Laatste 7 km is weer vlak
Highlights Langs de kust, Calle de PavĂ­a
Weersomstandigheden Over het algemeen droog en temperaturen rond de 13-16 graden tijdens het lopen
Verzorging Diverse posten met sponsen, water en sportdranken
Herinnering Medaille
Marathon-expo In de City of Arts and Sciences (Principe Felipe Science Museum) op vrijdag en zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur. Dit is naast start/finish.

Verblijf

 • 10 km Valencia accomodatie foto 1
  • 10 km Valencia accomodatie foto 1 groot
 • 10 km Valencia accomodatie foto 2
  • 10 km Valencia accomodatie foto 2 groot
 • 10 km Valencia accomodatie foto 3
  • 10 km Valencia accomodatie foto 3 groot

NH Las Artes (****)

Dit designhotel ligt op slechts 5 minuten lopen van Valencia's Stad van Kunst en Wetenschap. Het biedt een fitnessruimte, een sauna, een binnenzwembad en kamers met airconditioning, een plasma-tv, gratis WiFi en een kussenmenu.

Het NH Valencia Las Artes ligt tegenover het winkelcentrum El Saler, op 5 km van het strand van Malvarrosa. Er zijn goede busverbindingen met het centrum. De snelweg A-7 is gemakkelijk te bereiken.

Het stijlvolle restaurant van het hotel serveert traditionele, Valenciaanse gerechten met een modern tintje. Er is een speciaal kindermenu.

Het NH Las Artes biedt ook een spellenkamer en een oppasservice voor de kinderen. Bij de 24-uursreceptie kunt u geld wisselen en fietsen huren.

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 31 juli 2017