Inschrijving GeslotenTijdens dit evenement kunt u 's nachts lopen door de verlichte straten van Praag. Dit levert niet alleen unieke plaatjes en uitzichten op maar is ook nog eens een fantastische ervaring. Geniet van deze unieke belevenis tijdens uw reis naar Praag!

Inschrijving Praag 10km

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens uw verblijf in Tsjechië, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen op de 10k. Nu direct te boeken!

Arrangement Details

Meer of minder dagen is optioneel !
Ook vluchten vanuit België mogelijk, prijs op aanvraag

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 08-09-2017 Vlucht Eindhoven- Praag met Transavia (07:30-08:55) en op eigen gelegenheid naar hotel Ambiance (***).Op deze dag dient het startnummer opgehaald te worden.

Dag 2: De Metro 10 km race.

Dag 3: Ter vrije besteding

Dag 4: U vertrekt op maandag 11-09-2017 Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de vlucht Praag - Eindhoven (17:05-18:30).

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 295,00
Prijs per deelnemer: € 325,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
Retourvlucht Eindhoven-Praag met Transavia 
Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen. 
10 kg handbagage
3 overnachtingen in hotel Ambiance. 
Dagelijks ontbijtbuffet.
Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief: *
Verzekeringen.
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Evenement details

Startdatum 09 september 2017
Starttijd 19:30:00
Start Namesti Republiky
Finish Namesti Republiky
Tijdslimiet 01:50:00
Tijdsregistratie elektronische chip
Parcoursbeschijving Gedurende deze loop maakt u op een unieke manier kennis met de binnenstad van Praag. Tijdens de loop zullen er vele supporters zijn die genieten van live muziek & dans.
Highlights Old town square
Weersomstandigheden Gemiddeld ligt de temperatuur tussen de 12 en 15 graden Celsius. Hou er rekening mee dat deze loop in de avond uren plaatsvind.
Verzorging verfrissingspunt bij de finish en gratis massage voor en na de race.
Herinnering Elke finisher van deze loop ontvangt een online diploma, een sms met uw finish tijd en een herinneringsmedaille van deze aantrekkelijke loop.
Marathon-expo Wordt pas een maand voor de race bekend

Verblijf

 • 10 km Praag accomodatie foto 1
  • 10 km Praag accomodatie foto 1 groot
 • 10 km Praag accomodatie foto 2
  • 10 km Praag accomodatie foto 2 groot
 • 10 km Praag accomodatie foto 3
  • 10 km Praag accomodatie foto 3 groot

Ambiance (****)

Het Ambiance Hotel heeft een terras in het centrum van Praag. U loopt in 10 minuten naar het Wenceslasplein, met het Praagse Nationaal Museum. U kunt hier gratis gebruikmaken van WiFi.

De kamers met airconditioning zijn voorzien van een satelliet-tv en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een bad of een douche.

U kunt gratis gebruikmaken van een businesscentrum en bagageopslag. Er is voor een toeslag een pendeldienst van/naar de luchthaven beschikbaar. In de buurt van het hotel vindt u diverse restaurants, cafés, bars en clubs.

Het Ambiance Hotel bevindt zich op 350 megter van de metro-, tram- en bushaltes van IP Pavlova. Met de metro is 5 minuten naar het Centraal Station van Praag en 8 minuten naar het congrescentrum van Praag.

 

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 05 augustus 2017