10 km Dubai 10 km

Marathon Dubai

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

De Dubai Marathon en 10 km staan nu bij de top van de wereld. In Dubai is er bovendien ongelofelijk veel vakantieplezier te beleven: Waterskiën, zandsurfen, het Dubai Shopping Festival, jeep- of kameelsafari, luxe hotels en het sprookje van 1001 nights, er zijn tal van mogelijkheden in Dubai.

Inschrijving 10 km van Dubai

Loopreizen.nl biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf!

Arrangement Details

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit Belgie mogelijk, prijs op aanvraag

Dag 1: U vertrekt op: woensdag 24-01-2018 Vlucht Amsterdam-Zurich-Dubai met Swiss (09:50-11:20/12:25-21:30)en op eigen gelegenheid naar hotel CityMax Al Barsha (***)

Dag 2: U heeft deze dag ter vrije besteding en kunt bijvoorbeeld gaan shoppen in de diverse luxe winkelcentra. Deze dag dient u ook het startnummer op te halen.

Dag 3: De dag van de Marathon.

Dag 4: Ter vrije besteding. U kunt gaan shoppen of een excursie maken.

Dag 5: Ter vrije besteding. U kunt gaan shoppen of een excursie gaan maken. U kunt nog de hele dag gebruik maken van uw hotelkamer.

Dag 6: U vertrekt op: maandag 29-01-2018 Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugvlucht Dubai-Zurich-Amsterdam met Swiss (02:15-06:25/07:20-09:10).

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 870,00
Prijs per deelnemer: € 945,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
* Retourvlucht
* Alle luchthavenbelastingen.
* 20 kg ruimbagage pp
* 4 hotelovernachtingen + dagkamer in hotel Citymax Al Barsha.
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Evenement details

Startdatum 26 januari 2018
Starttijd 09:00:00
Start Umm Suqeim Road
Finish Umm Suqeim Road
Tijdslimiet 00:00:00
Tijdsregistratie Via Champions Chip
Parcoursbeschijving Hoofdzakelijk vlak. Wel dienen er een aantal bruggen te worden gepasseerd, waarvan er een aantal behoorlijk steil zijn.
Highlights De afwisseling in het parcours is fantastisch: het ene moment loopt u tussen de geweldige wolkenkrabbers en even later ziet u niets anders dan prachtige fonteinen en veel groen.
Weersomstandigheden De gemiddelde temperatuur is ongeveer 15 graden. Met een heerlijk zeebriesje zijn de omstandigheden ideaal om hard te lopen.
Verzorging Om de 5 KM zijn er stands met water, sportdrank, sponzen etc.
Herinnering Iedere deelnemer ontvangt een medaille, T-shirt en een certificaat.
Marathon-expo Meydan hotel op dinsdag, woensdag of donderdag van 10:00-19.00 uur (di-wo) en 10.00-17.00 (do)

Verblijf

 • 10 km Dubai accomodatie foto 1
  • 10 km Dubai accomodatie foto 1 groot
 • 10 km Dubai accomodatie foto 2
  • 10 km Dubai accomodatie foto 2 groot
 • 10 km Dubai accomodatie foto 3
  • 10 km Dubai accomodatie foto 3 groot

City Max Al Barsha (***)

Het Citymax Hotel Al Barsha biedt moderne accommodaties tegenover het winkelcentrum Mall of the Emirates, één van de grootste winkelcentra ter wereld. Het Jumeirah Beach Park ligt op 12 km afstand. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel.

De kamers van Citymax Hotel Al Barsha zijn voorzien van chique meubilair. Ze beschikken over een moderne inrichting en een 32" lcd-tv.

Het Citymax Hotel Al Barsha heeft een bar & grill, een loungebar en een eigen koffiebar.

U kunt genieten van een verfrissende duik in het buitenzwembad en het Citymax heeft ook een goed uitgerust fitnesscentrum.

De vrije zone Jebel Ali en andere winkelgebieden vindt u op een klein stukje rijden van het Citymax. Het hotel is goed bereikbaar met de metro, bussen en taxi's van Dubai.

Het Citymax Hotel Al Barsha bevindt zich op minder dan 25 minuten rijden van de luchthaven van Dubai. Er is gratis parkeergelegenheid.

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 26 november 2017